23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innodisk introducerer industrielt luftsensorsmodul

Det skal tilføje værdi til Edge AI-applikationer

Innodisk, en førende global leverandør af AI-løsninger, tager proaktive skridt inden for Edge AI. Virksomheden har lanceret en ny industrielt luftsensorsmodul-løsning i samarbejde med dets datterselskab, Sysinno, der leverer præcis sensorteknologi, nem implementering og minimalt computereffektbehov. Modulerne tilbyder realtidsmonitorering af temperatur, luftfugtighed og seks indekser for luftkvalitet, herunder partikelmateriale (PM2.5, PM10), kulilte (CO), kuldioxid (CO2), formaldehyd (HCHO), total flygtige organiske forbindelser (TVOC), ozon (O₃) og mere. Med sin unikke algoritme og brugen af originale sensorer fra førende verdensomspændende mærker sikrer modulerne nøjagtige og pålidelige måleværdier. 

Modulerne kan nemt integreres med forskellige systemer, såsom industrielle personlige computere (IPC), PC'er, edge-servere og integrerede systemer via I2C-grænseflade eller USB-sensorcarrierboard. Samtidig garanterer modulernes design minimalt strømforbrug og forhindrer overdreven opvarmning under drift. Desuden er modulerne fremstillet efter Innodisks førsteklasses in-house produktionsproces og følger nøje industrielle standarder, hvilket har resulteret i, at modulerne har bestået talrige tredjepartsnøjagtighedstests, og de overgår derfor andre OEM-luftsensorenheder, der er tilgængelige på markedet og kan betros til implementering i forskellige områder. 

Modulerne kan integreres i smarte master, opladningsstationer til elbiler og kiosker, hvilket tilføjer betydelig værdi til disse enheder i den hastigt ekspanderende smarte byer. Ved at installere modulerne i faciliteter på hospitaler og sundhedscentre forbedres luft- og servicekvaliteten. I den smarte fabrik kan virksomheder implementere modulerne for at optimere luftfugtigheds- og luftkvalitetsniveauer og beskytte arbejdernes velbefindende. 

Innodisks innovative luftsensorsmoduler kombinerer perfekt virksomhedens ekspertise inden for integrerede applikationer og Sysinnos specialisering inden for luftdetektion med over et årtis erfaring og førende deltagelse i mere end 500 kritiske globale projekter. Det tilbyder en omfattende og pålidelig løsning til at forbedre luftkvaliteten og bidrage til en sundere og mere bæredygtig fremtid. 

 

Se mere på vores hjemmeside - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil læse mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så besøg vores hjemmeside, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.031