23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fyrre års samarbejde med teknologisk forspring

I snart fyrre år har samarbejdet med Masentia i Odense sikret IMAS de mest moderne, præcise og energieffektive CNC-maskiner til drejning og fræsning.

”Vi har siden 1985 leveret de mest moderne og højteknologiske CNC-maskiner, kortdreje- og langdrejemaskiner og fræsere til IMAS. Det er modeller fra blandt andet Citizen, Brother, Miyano og Nakamura,” siger Flemming Hjort, CEO, Masentia og fortsætter: 

”Det seneste år er der leveret tre topmoderne maskiner til den innovative maskinfabrik.”

IMAS er altid opdateret

Udover at være leverandør, har Masentias rolle gennem alle årene også været som sparringspartner for IMAS med rådgivning om de bedste løsninger, når der skal købes nye maskiner.

”Vi satser på altid at være på forkant med de gode tekniske løsninger. På den måde kan vi komme med forslag og inspiration,” siger Henrik Damgaard, som er salgschef hos Masentia og IMAS’ faste kontakt. Han tilføjer:

”Når det er sagt, så er IMAS meget aktive i at deltage på fagmesser og andet, så de er altid meget opdateret om det nye inden for CNC-maskiner. Sådan har det været, siden Masentia (dengang AVN Maskin A/S) i 1986 solgte den første drejemaskine til IMAS. Den skulle i øvrigt bruges til at fremstille emner til Pfaff symaskiner.”

Fem akset CNC fræser i julegave

Nogle gange skal det gå stærkt – rigtig stærkt. Uden at det går ud over kvaliteten:

”Vi har flere gange oplevet, hvor hurtigt IMAS tager beslutninger og gerne ser dem ført ud i livet. Det prøvede vi eksempelvis et år i december,” siger Henrik Damgaard, og forklarer: 

”Allan Rasmussen ringede til os 1. december. Han skulle bruge en fem-akset Brother fræser, og den skulle være sat op til at indgå i produktion inden jul.”

Masentia er lagerførende af det meste, men alligevel er det sådan noget, der bare ikke kan lade sig gøre. Men det kan det så alligevel, når både kunden og leverandøren vil det nok, og når begge udviser en høj grad af serviceparathed. 

”Så ja, maskinen kørte hos IMAS inden jul,” siger Henrik Damgaard.

Der skal to til en god tango

Historien om ”Jule-fræseren” er en historie om en kunde og en leverandør med god kemi. Men også om en leverandør der reagerer hurtigt, og en kunde der er investeringsparat, når det gælder nyt udstyr.

Brother Speedio M200 fræseren er et 5-akset dreje- fræsecenter med fuldt integreret rundbord og drejefunktion med 2.000 omdr./min. Fræseren er en højteknologisk maskine med automationsløsning for ubemandet drift. Med den tog IMAS endnu et teknologisk spring fremad, når det handler om at effektivisere produktionen af store partier af fræste emner som PVC, rustfrit stål og POM mm.

”Det er afgørende for os, at vi råder over de mest moderne og højteknologiske CNC-maskiner. Det er den eneste måde vi kan sikre, at kvaliteten altid er i top, og at vi leverer til den aftalte tid, uanset om det er en serie af emner eller en enkelt prototype,” siger Allan Rasmussen, administrerende direktør hos IMAS.

”Ja, sådan er det. IMAS sætter pris på eksekvering og ikke på salgssnak. Det respekterer jeg,” siger Henrik Damgaard.

Medarbejdere der gør en forskel

Vi er ikke længe inde i samtalen, før Henrik Damgaard får drejet snakken ind på det, som han mener, er en af IMAS’ største og væsentligste styrker, nemlig medarbejderne.

”Medarbejderne hos IMAS er et godt team, ikke mindst fordi team-følelse er noget ledelsen fokuserer på. De er som en familie,” siger Henrik og fortsætter: 

”De er altid imødekommende. Når vi spørger, om vi må tage en kunde med på referencebesøg, får vi altid et ja – det er helt unikt. Allan kan med rette være stolt af sin virksomhed.”

IMAS aftvinger respekt

Flemming Hjort, CEO for Masentia, er enig: 

”IMAS er en kunde, man kan sparre med, også teknisk sparring, fordi deres folk er både dygtige og erfarne,” siger Flemming og får det sidste ord i denne snak om fyrre års godt samarbejde: 

”Allan Rasmussens arbejde med at transformere IMAS til en moderne fabrik har været effektiv og aftvinger respekt. IMAS er med helt fremme teknologisk og er grønne på den gode måde. Det er en fornøjelse for os at understøtte udviklingen med de rette maskiner.”

 

Om Masentia

Masentia hed indtil 2014 AVN Maskin A/S. Herefter blev det til Masentia, sammensat af ordene maskiner og sentia. Det sidste er latin og betyder nærvær; at være til stede.

Fra virksomhedens adresse i Odense er der blevet leveret CNC maskiner, værktøjsmaskiner og industrilasere i mere end 50 år – og i de fyrre af dem med IMAS som kunde.

Masentias 75 medarbejdere leverer ikke kun maskinerne, men et komplet service setup inklusive undervisning og egentlig service.

Læs mere om Masentia her: https://www.masentia.com/da-dk

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.046