23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få det optimale ud af varierende elpriser og undgå tab når elprisen er negativ

Med denne "alt i en" løsning fra KSTAR fås et 50kW hybridsystem med indbygget 100kWh batteri, integreret klimaanlæg samt dobbelt brandslukning. Systemet er ideelt til bygninger med et strømforbrug på mere end 35000 kWh årligt. Det er muligt at tilslutte op til 20 enheder på samme installation så der opnås et system på 1MW med 2 eller 4MWh batteri, så selv større installationer med op til 1400 MWh årligt forbrug kan drage nytte af systemet. I kombination med SoftControl's intelligente styring af hybrid invertere, opnås der hurtigere tilbagebetalingstid med styring ud fra elpriser, prognosebaseret forbrug samt vejrudsigt.

Systemet er et alt i en løsning som leveres med en hybrid inverter på hele 50kW, og stand til at styre op til 75kWp solceller.  Inverteren leveres med 3 stk MPP trackere så hele 3 verdenshjørner kan styres med samme inverter. 

Det store forhold på 1,5 imellem AC- og DC-effekt, kommer endnu mere til udtryk, ved at systemet er et ægte DC-koblet system. Dette betyder at ved overproduktion fra solcellerne på f.eks 70kW så kan inverter levere 50kW til installation og oplade batteri med 20kW på samme tid.  Med mange systemer er dette ikke muligt, de vil bare tabe overproduktionen fra solcellerne.

Findes der allerede solceller og der er ønske om at kunne bruge overproduktionen senere på dagen, så kan systemet også AC-kobles. Med en AC-kobling menes at inverteren monteres i installationen parallelt med det eksisterende solcelleanlæg.

På samme måde er det selvfølgelig også muligt at udvide sin solcelle installation, så der bare tilsluttes mere effekt.

Systemet leveres som en samlet løsning med integreret klimaanlæg således at den kan stå udendørs i temperaturer fra -30℃ og til +50℃. 

Der findes utroligt mange producenter at lithium batterierceller og med forskellige teknologier. KSTAR har lavet en joint venture med CATL som er verdens største producent af lithiumbattericeller og giver markedets bedste garanti på 10000 cycles.

KSTAR fokuserer meget på sikkerhed, og derfor er lithiumcellen af LFP typen, som er meget sikker i forhold til NCM. NCM celler har "thermal runaway" ved 200C hvor LFP først har ved 800C. 

Dette “Alt i et” system er udstyret med et dobbelt brandslukningsystem. Hver enkelt batteripakke har brandslukning integreret samt et integreret brandslukningsystem i kabinettet.

Systemet kan udvides til at køre off-grid og dermed være med til at fungere nødforsyning. En ideel løsning til forsynings virksomheder med forsyningspligt.

Softcontrol A/S
Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34087245

Kontaktperson

KJ

Send til en kollega

0.049