23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende jobmuligheder i HIN A/S

Er du klar til det næste skridt i karrieren, hvor du får ansvar for at booste dit eget salgsdistrikt? Så er der her en spændende jobmulighed for den rette salgsprofil kombineret med muligheden for stor indflydelse på ens egen hverdag! Vi søger 2 Distriktschefer til Østdanmark og Midt-og Nordjylland.

Vi søger dig, som virkelig har styr på at udvikle forretningsrelationer og er en dygtig salgsprofessionel, der kan være med til at udvide HINs kundebase og styrke deres position på markedet. HIN A/S er en førende leverandør af teknologiske løsninger inden for industrielt udstyr.

Som distriktschef  får du ansvaret for at udvikle og drive den nuværende kundeportefølje og sikre en løbende, opsøgende salgsaktivitet via salg mod eksisterende eller tidligere kunder samt potentielle nye kunder. Salgsindsatserne sker med fokus på det brede produktprogram, som HIN har.

Du vil være med til at opbygge markedskendskabet yderligere, hvorfor du systemmæssigt vil blive godt støttet i forhold til performancemålsætninger og -opfølgning, så du hurtigt vil kunne korrigere dine indsatser, såfremt din plan kræver en revurdering. Du er derfor vant til at arbejde med ”salgsmatematikken” og forstår nødvendigheden af at arbejde med løbende optimering af salgsprocessen. Du bliver en del af et salgsteam med 11 erfarne og fagligt stærke kolleger, med hvem du altid kan sparre om de enkelte produkter og løsninger, så du aldrig kommer til at stå alene med svaret til dine kunders udfordringer.

Du vil være budgetansvarlig for dit eget salgsdistrikt, som i dette tilfælde er Sjælland og øerne, herunder CRM-arbejde, opfølgning på tilbud, kunder osv.

Lyder det interessant?  Så læs begge jobopslag her.

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744

Kontaktperson

TS
Thomas Schwartz
ts@compasshrg.com

Send til en kollega

0.046