23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Filtre reducerer elektromagnetisk interferens og fjerner lejeskader ved elektrisk afladning

Kernerne i VLT® Common Mode MCC 105 filtre er højeffektive nanokrystallinske magnetiske kerner, som har gode filtreringsevner sammenlignet med almindelige ferritkerner. De fungerer som en common-mode-spole (mellem faser og jord).

Når filtret er installeret omkring de tre motorfaser (U, V, W) reducerer de højfrekvente common-mode-strømme, hvilket gør, at højfrekvent elektromagnetisk interferens fra motorkablet reduceres.

Kernesættet bør dog ikke bruges som den eneste afhjælpende foranstaltning, og selv når kernerne bruges, skal EMC-installationsreglerne følges.

Forhindre strømme i motorlejer
Filtrene er med til at reducere højfrekvente strømme, der er forbundet med elektriske udladninger i motorstrømmene. Udladninger som bidrager til for tidlig slitage og svigt af motorlejer.

Ved at reducere eller endda fjerne udladningerne reduceres sliddet på lejerne, og levetiden forlænges. Dermed sænkes omkostningerne til vedligeholdelse og nedetid.

Ideel til eftermontering
Lejestrømsproblemer opdages oftest efter idriftsættelse, derfor har kernerne en oval form, som gør dem ideelle til eftermontering og til installation på steder med begrænset plads.

5 kernestørrelser dækker hele VLT®-effektområdet, og de fås til alle effektstørrelser fra 0,18 kW til 1,4 MW

HF-CM-vælger
Kernerne kan installeres på frekvensomformerens udgangsklemmer (U, V, W) eller i motorens klemkasse.

Når HF-CM-filtret installeres ved frekvensomformerens terminaler, reducerer det lejespændinger og højfrekvent elektromagnetisk interferens fra motorkablet. Antallet af kerner afhænger af motorkablets længde og frekvensomformerens spænding.

5 klare fordele ved at benytte filtrene

  1. Undgå tidlig slitage og forlæng levetiden
  2. Ideel til eftermontering også på begrænset plads
  3. Oval form
  4. Skalerbar løsning: længere kabler håndteres ved at stable flere kerner
  5. Lav investering

Vil du høre mere om de nye filtre?
Kontakt os i dag, og lad os finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du træffer dit Eegholm team på telefon 7312 1212.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047