23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grøn omstilling giver rekordvækst hos Newtronic

Året 2022 markerede en betydningsfuld milepæl for Newtronic med en imponerende vækst på hele 45% i omsætningen.

Som førende inden for branchen tilbyder Newtronic avancerede elektriske varmelegemer, der erstatter fossile brændstoffer og opvarmer produktionens processer på en ren og effektiv måde. Denne omstilling til grøn energi har vist sig at have positive resultater for kunderne, da det reducerer CO2-udledningen betydeligt og samtidig forbedrer produktiviteten og driftens pålidelighed.

"Vores dedikation til grøn omstilling og elektrificering af produktionsvirksomheder har haft en betydelig indvirkning og ført til en stærk stigning i efterspørgslen efter bæredygtige løsninger," siger Niels Regel, direktør hos Newtronic. "Vores engagement i bæredygtighed og vores evne til at tilpasse os kundernes behov har været afgørende for vores succes. "Vi vil gerne takke vores loyale kunder og samarbejdspartnere for deres støtte og tillid til vores arbejde med grøn omstilling."

Newtronics vision om at skabe en mere bæredygtig fremtid har tiltrukket opmærksomhed fra en bred vifte af industrier, og virksomheden har udvidet sin kundebase betydeligt i løbet af det seneste år. Deres produkter og serviceydelser har vundet tillid blandt mere end 1500 industrivirksomheder, der nu drager fordel af de skræddersyede grønne løsninger og førsteklasses kundeservice, som Newtronic tilbyder.

I 2023 og fremadrettet er Newtronic fast besluttet på at fortsætte deres arbejde med grøn omstilling og elektrificering, samtidig med at de forbliver dedikerede til at imødekomme industriens krav og skabe en positiv indvirkning på miljøet.

Medier og interessenter, der ønsker at lære mere om Newtronics innovative grønne løsninger og den positive indvirkning på industrien, opfordres til at kontakte:

Niels Regel
Administrerende direktør
E-mail: nr@newtronic.dk

Om Newtronic: Newtronic er en førende leverandør af grønne elvarmeløsninger, temperaturfølere, automatik og controllere, køleprofiler og termisk ledende materiale til produktionsvirksomheder. Med mere end 20 års erfaring har Newtronic opbygget et ry for skræddersyede løsninger og førsteklasses kundeservice. Virksomheden har et bredt netværk af kunder og samarbejdspartnere over hele verden og er dedikeret til at fremme grøn omstilling og bæredygtighed inden for industrien.

Newtronic ApS
Ove Jensens Alle 35 F
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26638577
P nummer: 1009144419

Kontaktperson

HL

Send til en kollega

0.032