23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv styretavlekonstruktion gennem automatisk fortrådnings- og kabelmærkning

Udnyt potentialet for øget effektivitet

Der er et betragteligt potentiale for at øge effektiviteten i ledningsforberedelse og bearbejdning. Op til 30% af arbejdstiden i styretavlekonstruktion bruges alene på opmærkningen. 
 
Phoenix Contact sikrer tidsbesparelser på op til 60% af arbejdstiden med opmærkning med det modulære THERMOMARK E SERIES system, som består af en Thermomark E printer og tre værktøjer. Print og montage sker i én automatiseret arbejdsgang. Med det nye system kan forskellige tværsnitsområder opmærkes på en tidsbesparende måde ved at bruge ”cable wrap” kabelmærker, krympeslange eller et mærke i rulleformat. For at opnå dette bliver mærkerne opmærket i printeren og dernæst monteret automatisk på ledninger og kabler af værktøjet. 
 
I kombination med det ergonomiske clipx Wire assist arbejdssystem forbedrer det effektiviteten i ledningsmontagen endnu mere. Den fleksible og ergonomiske arbejdsstation understøttes af software. Den guider gennem processerne i semiautomatisk ledningsforberedelse og fortrådning, kontrollerer de relevante output komponenter og leverer alt den nødvendige information baseret på CAE-data. 
 
Mere information om Thermomark E serien

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

KR
Kenneth Rønn
Product Manager
kroenn@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.078