23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avalue Technology præsenterer Renity AIR, en Intelligent detailhandelsløsning

skaber en ny milepæl inden for genkendelse af AI-objekter

Avalue Technology, en global leverandør af industrielle PC-løsninger og et Titanium-medlem af Intel® Internet of Things Solutions Alliance, stræber efter at levere en komplet række af smarte detailhandelsløsninger, smart sundhedsvæsen, smart produktion, smart transport og integrerede løsninger. Avalue Technology har annonceret lanceringen af deres seneste smarte detailhandelsløsning - Renity AIR. Denne løsning udnytter AI-genkendelsesteknologi til at levere større effektivitet og præcision i varehåndteringen for detailhandlere, hvilket fører detailbranchen til nye højder af effektivitet og kundeoplevelse. 

Banebrydende AI genkendelse af objekter 

I takt med at kunstig intelligens-teknologi fortsætter med at udvikle sig, adopterer flere og flere detailhandlere AI for at øge effektiviteten og forbedre kundeoplevelsen. Renity AIR blev skabt som en intelligent detailhandelsløsning for at imødekomme denne efterspørgsel. Gennem Renity AIR's teknologi kan detailhandlere hurtigt og præcist identificere produkter, reducere menneskelige fejl og forbedre pålideligheden af produktgenkendelse. Traditionelle detailhandlere står over for udfordringer med mandskab på grund af konstant oplæring som følge af medarbejderudskiftning, hvilket resulterer i høje lønomkostninger. Ved at implementere Renity AIR kan detailhandlere forbedre effektiviteten og kvaliteten af varehåndteringen samtidig med at de væsentligt reducerer tiden og omkostningerne ved medarbejdertræning, hvilket øger præstation og overskud. 

Kant AI-teknologi for overlegen varehåndteringseffektivitet 

Udviklet af Avalue Technology udnytter Renity AIR skærende kant AI-edge computing og dyb læringsteknologi til AI-billedegenkendelse for at hjælpe virksomheder med at forbedre effektiviteten af varehåndtering, reducere omkostninger til manuel inspektion og træning og levere en overlegen kundeoplevelse. Renity AIR's genkendelseshastighed er imponerende og genkender f.eks. et brød på bare et sekund med en nøjagtighedsrate på over 98%. 

Tilpasselig og nem at bruge 

Renity AIR tilbyder fleksible hardwarekonfigurationsmuligheder, der giver kunder mulighed for at vælge den mest passende opsætning baseret på deres terminalmiljøkrav og dermed sikre problemfri integration i deres operationelle processer. Derudover er Renity AIR's træningsproces simpel og bekvem, idet der kræves upload af tre billeder af genkendte genstande fra forskellige vinkler. AI-træning udføres derefter på cloud-platformen uden behov for AI-træningseksperter, hvilket gør det brugervenligt og nemt at bruge. 

Succesfuldt implementeret hos Yoshinori Asami Cake Shop I Tokyo 

For nylig opnåede Renity AIR stor succes hos PÂTISSERIE Yoshinori Asami i Suginami, Tokyo, Japan. Ved at implementere Renity AIR reducerede butikken dramatisk den tid, det tog at oplære nye medarbejdere, fra 30 dage til blot 7 dage, samtidig med at kundens udtjekningsproces blev accelereret fra 20 sekunder til 10 sekunder. Butikschefen udtalte: "Renity AIR har gjort vores medarbejdere mere effektive, reduceret fejlprocenten og forkortet ventetiderne for kunderne, hvilket har resulteret i generel kundetilfredshed. Derudover muliggør integrationen af Renity AIR's genkendelse af objekter med POS-kassasystemet vores personale at få klarere indsigt i salgspræstationen for hvert element, hvilket muliggør justeringer af produktion og indkøb baseret på data og tidspunkter, der er i fokus. Dette reducerer effektivt lagerbeholdningen og problemer med manglende lager." Avalue Technology håber, at denne succesfulde implementering hos PÂTISSERIE Yoshinori Asami vil få flere detailhandlere til at forstå fordelene ved Renity AIR. Investering i AI-teknologi er blevet en fremtidig trend, og Renity AIR vil hjælpe detailhandlere med bedre at imødegå markedsudfordringer og give kunderne en højere kvalitet af varehåndtering. 

Problemfri integration af AI-genkendelse af objekter i detailhandelsoperationer 

Med nem integration og drift introducerer Renity AIR problemfrit genkendelse af AI-objekter til detailbranchen. Den kan fungere som en kassererassistent, der reducerer fejlprocenter, fremskynder udtjekningstiderne og minimerer medarbejderuddannelsestiden, samtidig med at den opretholder personlig kundeservice. Den kan også integreres i selvbetjeningskasser med genkendelse af AI-objekter, hvilket giver forbrugerne nye udtjekningsmuligheder og adresserer mangel på arbejdskraft. 

Se mere på vores hjemmeside - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil læse mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så besøg vores hjemmeside, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.031