23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temadag: Kvantificering af Diffuse Emissioner fra CCUS

Få en bedre forståelse af teknologier til CO2-fangst, håndtering af diffuse emissioner samt overvågningsmetoder og implementering ved affalds- og biogasanlæg.

Mange danske anlæg til forbrænding af affald og biogas planlægger i øjeblikket at implementere teknologier til CO2 fangst, hvilket accelerer behovet for at kende nuværende og afdække fremtidige krav til brancherne – herunder til diffuse udslip. Ud over, at diffuse udslip kan bidrage til den globale opvarmning, medfører utilsigtede udslip af fx metan fra bl.a. biogasanlæg et tab af energi og dermed indtjening.

Status, teknologier og overvågningsbehov
En stor del af tabet af metan sker ved diffuse udslip, som er vanskelige at kortlægge og kvantificere. Lignende udfordringer med diffuse udslip forventes at opstå, når CO2 fanges, transporteres, lagres og evt. anvendes til nye PtX brændsler. 

Hvad er status på de kendte og nye teknologier til at bestemme diffuse emissioner fra fangst, transport og lagring af CO2? Hvordan implementeres teknologierne i forhold til at overvåge diffuse emissioner, og er der behov for overvågning alle steder i værdikæden?

På temadagen vil vi søge svar på disse spørgsmål. Dagen arrangeres i samarbejde med miljønetværket CLEAN og IGAS.

Vel mødt til en spændende temadag!

Temadagen er gratis. Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her https://forcetechnology.com/da/arrangementer/2023/temadag-kvantificering-diffuse-emissioner-ccus-5-oktober-2023 

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

FB
Frantz Bræstrup
fbr@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.031