23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salget af ESD-inventar stiger og stiger hos ZENITECH.dk

ZENITECH har gennem mange år produceret forskellige ESD-inventarprodukter, som rulleborde, hæve/sænkeborde og mange andre specialudviklede inventarløsninger til især elektronikindustrien.

Sortimentet er under løbende udvikling og optimering, og især bordserien ZENILIFT 300 med ekstra stor løftekapacitet har kunderne taget til sig. Stor stabilitet og høj løfteevne kombineret med mange tilbehørsdele imødekommer de fleste kunders behov. Bordplader af ESD-kompaktlaminat er også blevet et hit. ESD-kompaktlaminaten har uovertrufne ESD-egenskaber og er samtidig meget stærk og modstandsdygtig, trods sin tykkelse på bare 10 mm. De traditionelle MDF-bordplader med ESD-laminat er dog stadig en option.

Alle ZENITECHs ESD-hæve/sænkeborde, kan leveres med 2 eller 4 løftesøjler, afhængig af hvilken løftekapacitet der ønskes og hvordan bordet i øvrigt ønskes konfigureret. Bordene produceres i Danmark og selvfølgelig i hht. ESD-standarden EN-61340.

Der tilbydes et bredt program af standardborde og tilbehørsdele, men et moderne produktions-set-up gør, at specialløsninger ikke er væsentlig dyrere end standardløsninger og det er for mange kunder en stor fordel, idet enhver inventarløsning kan designes fuldstændig så den passer til det specifikke behov i den enkelte virksomhed – vel at mærke uden at prisen stikker helt af.

Kontakt os for en snak om dit inventarbehov på info@zenitech.dk eller 9617 0818

ZENITECH.dk ApS
Albuen 42
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41792477

Kontaktperson

Per Møller Jørgensen
Direktør
+45 96170818 1 pmj@zenitech.dk

Send til en kollega

0.047