23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ZENITECH er nu dansk distributør for LED2WORK GmbH

LED2WORK fremstiller belysningsløsninger i en meget høj kvalitet med den nyeste LED-teknologi. Det sikrer den ideelle belysning til krævende visuelle opgaver, uanset om det er på maskiner eller på industrielle arbejdsstationer.

LED2WORK tilbyder flere produktserier indenfor professionel belysning: Arbejdspladsbelysning, maskinbelysning, industribelysning m.m.

SYSTEMLED-serien er udviklet til arbejdsstationer og muliggør en hurtig og enkel udskiftning af lysstofrørsarmaturer med LED-armaturer. Derfor har SYSTEMLED de samme dimensioner og forbindelser som de førende konventionelle armaturer. Den elektriske sammenkobling af SYSTEMLED gør det muligt at skabe store, særligt effektive belysningsflader.

Nogle af fordelene er ved LED2WORKs armaturer er, homogent lys samt blænd- og flimmerfri belysning uden reflekser på metaloverflader, flere armaturer kan sammenkobles elektrisk. Vedligeholdelsesfri, 36 måneders garanti, produceret i Tyskland. Stort tilbehørsprogram til befæstigelse og lysdæmpning m.m.

Kontakt os for yderligere information

ZENITECH.dk ApS
Albuen 42
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41792477

Kontaktperson

Per Møller Jørgensen
Direktør
+45 96170818 1 pmj@zenitech.dk

Send til en kollega

0.047