23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nord Technology indgår distributionsaftale med SolidRun i Norden

SolidRun er en førende udvikler og producent af indlejrede systemer og netværksløsninger til industrielt brug. De fokuserer på at levere energieffektive, kraftfulde og innovative produkter til bl.a. IoT og Edge AI.

Nord Technology – en teknisk stærk partner

Partnerskabet er kommet i stand gennem en løbende dialog og møde med hele teamet på Embedded World konferencen. SolidRun har ønsket en partner, som er teknisk stærk og som kan yde en komplet service til kunderne fra indledende projektafklaring og udvælgelse af teknologi og hardware til softwareopsætning og teknisk support. Læs mere om SolidRun her>>

I Nord Technology er det netop vores know-how og rådgivning som vi sætter i spil, når vi leverer hardware og solutions til det industrielle marked og til projekter hvor hardware af særlig god kvalitet er en nødvendighed. Vi har indgående kendskab til anvendelse af industri PC enheder i en lang række forskellige sammenhænge samt en støt voksende produktionsafdeling i Ballerup, København.

Innovative produkter til IoT og industri

Vi ser frem til at udbygge vores distributionsforretning med salg af SolidRuns produkter i Norden og vil i den kommende tid annoncere flere banebrydende produkter fra dem indenfor særligt Industrial PC og IoT området. Produkter der allerede nu kan forudbestilles specielt konfigureret efter behov og med kort leveringstid.  

Kontakt vores produktansvarlige og book et møde:

Kevin Peter Gade
tlf. 70270415
email@nord-t.eu

Nord Technology A/S
World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29144230

Kontaktperson

SG
Siffa Gudlaugsdottir
Webansvarlig
+45 70270415 sg@nordtechnology.dk

Send til en kollega

0.031