23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Morgendagens digitale løsninger i fokus på HI-messen

Schneider Electric sætter fokus på fremtiden på årets industrimesse i Herning. Blandt hovedtemaerne er åben, softwarecenteret automation, nye digitale løsninger og behovet for grøn omstilling ved at elektrificere energiforsyningen.

Når dørene åbner til årets HI-messe, HI Tech & Industry Scandinavia 2023, den 3. oktober, står Schneider Electric endnu en gang klar til at vise morgendagens digitale løsninger til Danmarks mange industri- og produktionsvirksomheder. 

Innovation har altid været i højsædet, og i år sætter Schneider Electric blandt andet fokus på den næste generation af automationsløsninger, fortæller Flemming Hansen, segment manager for industri i Schneider Electric Danmark: 

 
En helt ny verden 
"Automationsverdenen står overfor et markant paradigmeskift, hvor fremtidens løsninger er bygget på åbne standarder. Her taler vi om softwarecentreret automation, som gør op med med programmerbar hardware og i stedet er bygget på softwareapplikationer, hvor OT og IT populært sagt er smeltet sammen"

"Når fundamentet er åben software, bliver maskinbyggere, systemintegratorer og slutkunder mere uafhængige af hardware og dermed også af specifikke leverandører. Set med automationsbrillerne på er det en helt ny verden, vi er på vej ind i," siger Flemming Hansen. 

Derfor har Schneider Electrics åbne automationsplatform EcoStruxure Automation Expert en fremtrædende rolle på virksomhedens store stand på HI-messen. 

 
Fleksibel robot og banebrydende multi carrier 
Besøgende på standen kan også opleve den fleksible Lexium Cobot (collaborative robot) og den banebrydende multi carrier Lexium MC12, der åbner nye muligheder for at flytte emner med forskellige hastigheder på samme bånd. 

"Vi viser også live demo'er af projekter fra den virkelige verden, altså konkrete applikationer, som hver dag er i drift hos slutkunder," tilføjer Flemming Hansen. 

Men det er ikke kun de rendyrkede automationsløsninger, besøgende kan opleve. Schneider Electrics eksperter står også klar til at præsentere en lang række andre løsninger og produkter, som er relevante for messens mange besøgende. 

 
Bevar konkurrenceevnen - reducer klimaaftrykket 
Et andet fokusområde for Schneider Electric er den generelle elektrificering - altså den grønne omstilling af energiforsyningen, som er afgørende for at danske produktions- og industrivirksomheder kan bevare konkurrenceevnen og reducere deres klimaaftryk. 

Desuden kan messens besøgende blive klogere på Schneider Electrics mange anerkendte løsninger til bl.a. sikker strømforsyning, optimering af spændingskvalitet, elektrisk distribution, bygningsautomatik og meget mere. 

HI Tech & Industry Scandinavia 2023 finder sted fra den 3.-5 oktober 2023 i MCH Messecenter Herning, og du finder Schneider Electric på stand G5650.

Se hele agendaen og tilmeld dig her!

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047