23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indkapsling af elektronik made easy

Indkapsling af elektronik refererer til processen med at beskytte elektroniske komponenter, kredsløb eller apparater mod skadelige faktorer som fugt, støv, stød, vibrationer og elektromagnetisk interferens (EMI). Vores udstyr gør denne proces simpel, præcis og hurtig at komme i gang med.

Udløber
31. december 2024

Indkapslingen er normalt udført ved at placere elektronikken i et beskyttende kabinet eller beholder, som kan være lavet af forskellige materialer som plastik, metal eller glas. Kabinettet kan være tæt eller delvis åbent afhængigt af behovene for ventilation eller tilslutning af forskellige komponenter.

Formålet med indkapsling er at forhindre skader på elektronikken og sikre dens pålidelige funktion under forskellige miljømæssige forhold. Indkapsling kan også hjælpe med at forhindre uautoriseret adgang til elektroniske komponenter og beskytte dem mod manipulation eller tyveri.

Indkapsling af elektronik er en vigtig praksis inden for mange industrier, herunder medicinsk udstyr, bilindustrien, luftfart, telekommunikation og industrielle kontrolsystemer. Denne praksis bidrager til at sikre sikkerheden og effektiviteten af elektronikken og forlænger dens levetid.

Hos Scanmaster har vi erfaret, at Preeflows mikrodispensere er perfekte til at udføre denne opgave. 

Fordele ved at bruge preeflow-udstyr til jeres indkapslingsproces: 

  • Tillid til nøjagtig og gentagelig dispensering
  • Højere produktionsgennemstrømning
  • Cirka 30 % reduktion i materialeforbrug
  • Forbedret æstetik
  • Øget konkurrenceevne
  • Beskyttelse mod ydre påvirkninger
  • Forbedring af elektrisk isolering
  • Beskyttelse mod skader
  • Økonomisk løsning
  • Plug 'n' play - hurtigt og nemt

En af vores kunder siger bl.a.: 

"Vi har nu fået langsigtet hjælp. Vi ved, at vi kan dosere den samme mængde silikone, som gør, at vi kan opnå det perfekte slutprodukt. […] Jeg er meget glad for udstyret – hvordan det virker, og hvordan det har været integreret i vores eksisterende proces." John Hale, produktionschef, GJD

Ønsker du yderligere information om vores mikrodispensere, så kan du kontakte os på info@scanmaster.dk eller på tlf.: 45828090.

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Mia Stenholm Nogel
Salg & Marketing
mia.nogel@viscotec-nordic.com

Send til en kollega

0.046