23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PRO-CONSULT åbner ny administrativ afdeling

PRO-CONSULT flytter i nye og større lokaler pr. 1. september 2023.

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at vi d. 1. september flytter vores administration og salg til en selvstændig afdeling i Viby Sjælland.

Vi har i over 6 år haft adresse på Fabriksvænget 2B i Viby Sjælland, hvor vi i samme periode er vokset stødt. Vi har i årene delt lokaler med vores tekniske afdeling på Sjælland, men da både den tekniske afdeling og administrationen er vokset, er det nu tid til at flytte i nye lokaler. Lokalerne ligger på Fabriksvænget 18, som er lige rundt om hjørnet fra vores tekniske afdeling. Således kan vi fortsætte vores tætte samarbejde med vores tekniske eksperter.

Vi flyttede ind i vores nuværende lokaler i efteråret 2017. Dengang havde vi 25 ansatte fordelt på vores to afdelinger i Viby og Vejle. I dag har vi 37 ansatte og har åbnet en tredje afdeling i Padborg. Derudover er vores omsætning mere end fordoblet de seneste 5 år. I 2022 omsatte vi for knap 40 millioner kroner.

Når vi rykker til vores nye lokaler får vores tekniske afdeling bedre plads til at udvide endnu mere. Det vil også være en stor fordel for administrationen, som kommer til at sidde samlet og som dermed kan dele viden og erfaring indbyrdes. Vi bliver en endnu mere effektiv virksomhed, der kan sikre en fortsat god service til vores kunder.

Vi glæder os til at byde medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder velkommen når vi er kommet godt på plads.

I kan fortsat kontakte os på proconsult.as.

PRO-CONSULT
Fabriksvænget 2 B
4130 Viby Sj.
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13309639
P nummer: 1000540314

Kontaktperson

Jacob Andersen
Adm. direktør
+45 31680848 ja@proconsult.as

Send til en kollega

0.047