23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avalue præsenterer EMX-ADLP Mini-ITX

Understøtter Intel® 12. generations H/P/U-serie processorer og opfylder strømkravene på 15~45W for H/P/U-serien samt H-seriens processorer med høj ydeevne.

Med et fleksibelt CPU-effektområde (12~45W) og stærkt tilpasselige CPU-valgmuligheder gør EMX-ADLP's kompakte og komplette design den konkurrencedygtig på markedet for små computerformfaktorer og til det ideelle valg til forskellige industrielle anvendelser. Når optimal effektivitet er påkrævet, kan EMX-ADLP udstyres med H-seriens processorer med høj ydeevne og understøtte op til 64 GB DDR5 SO-DIMM-hukommelse. Til lagringsbehov kan EMX-ADLP konfigureres med økonomiske processorer og diske med stor kapacitet, f.eks. 2 x SATA III eller 2 x M.2 SSD'er for at opbygge RAID 0/1-arrays til sikker dataopbevaring. 

Når det bruges som en enhed til skærmudgang, understøtter EMX-ADLP op til 4 DP-skærmudgange (2 x DP++, 2 x DP) eller kan konfigureres som en enkelt udgang med en maksimal opløsning på op til 7680 x 4320 @ 60 Hz. Den tilbyder også eDP og LVDS som skærmutgange til kontrolgrænseflader, der tillader op til 4 skærme at blive vist samtidigt. Til anvendelser med fjernenheder giver EMX-ADLP mulighed for enten et SIM-kortslot eller en SIM FPC-grænseflade. Til omfattende udvidelighed tilbyder EMX-ADLP op til 4 M.2-slots (M-Key/E-Key/2 x B-Key), hvilket giver kunderne fleksibilitet til at vælge diske og udvidelsesgrænseflader. Derudover kan H-seriens processorer udvides med 1 x PCI-e x8 Gen 4-slot til applikationer, der kræver højere ydeevne, mens P/U-seriens processorer kan udvides med 1 x PCI-e x4 Gen 4-slot. Den 6W højeffektforstærker til lydudgang reducerer yderligere behovet for ekstra udvidelsesplads og omkostninger. Til industrielle applikationer tilbyder EMX-ADLP 3 x Intel® 2,5G og 1 x Intel® 1G Gigabit Ethernet-porte, der sikrer flere kompatible forbindelser til AOI/DCS/SCARA og intern/ekstern netværksautomatisk kontrol. Derudover er den udstyret med op til 8 USB-stik, 6 RS-232-serielle grænseflader (hvoraf 2 understøtter RS-422/485), GPIO 16-bit signalstyring og TPM 2.0 enterprise-klasse sikkerhedsfunktioner. 

Alt i alt er EMX-ADLP bundkortet et højtydende, fleksibelt og højt skalerbart produkt, der tilbyder stor fleksibilitet med hensyn til ydeevne og økonomi og passer perfekt til de forskelligartede behov hos en bred vifte af applikationer. 

Se mere på vores hjemmeside - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil læse mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så besøg vores hjemmeside, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047