23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Neousys introducerer ny vandtæt computer baseret på Intel® Elkhart Lake Atom®

POC-465AWP er en indlejret, ventilløs computer baseret på Intel® Elkhart Lake Atom® X6425E, indkapslet i et kabinet af rustfrit stål og aluminium.

Med Neousys' mekaniske design kan den hermetiske indkapsling af POC-465AWP forhindre korrosion på interne PCBA-komponenter i områder med høj saltholdighed eller fugtighed. Den egner sig ideelt til deployment i beskidte eller støvede luftforurenede miljøer som f.eks. gårde, havne, fabrikker, minedriftområder eller i køretøjer til gateway- og dataindsamlingsapplikationer. Den optimale termiske løsning muliggør driftstemperaturer fra -25°C til 70°C med minimal termisk throttling, så kunderne kan implementere systemet nemt uden at skulle placere ventilløse systemer i vandtætte eller vejrbeskyttede kabinetter. 

POC-465AWP leveres med alle M12-stik for at sikre pålidelige forbindelser i krævende miljøer med vibrationer og stød. Den har to 2,5G Ethernet-porte, én isoleret RS-232-port og én isoleret RS-422/485-port. Den isolerede design beskytter hovedkortet mod spændingsudsving, der kan beskadige interne komponenter. Den har også VGA, to USB 2.0-porte, en M.2 M key-slot til understøttelse af SATA SSD'er og en mini-PCIe til WiFi/LTE, CAN-bus osv. til trådløs kommunikation. 

"POC-465AWP er den første af mange IP66-vandtætte, ventilløse computere, der kommer fra Neousys. Med behovet og den stigende popularitet af edge computing mener vi, at Neousys' IP66-serie kan hjælpe kunderne med at fremme edge computing, kommunikation eller fungere som en redundant enhed til kritiske applikationer i krævende miljøer med minimal indsats og omkostninger," udtalte Neil Liu, produktchef hos Neousys Technology.

Se mere på vores hjemmeside - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil læse mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så besøg vores hjemmeside, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.036