23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Batteripakker med godkendelser

Hos Celltech Gruppen forstår vi de mange vigtige faktorer, som vores kunder bør overveje, når de vælger batterier til deres professionelle applikationer.

Vi tilbyder lithium-ion batteripakker som hyldevare, UN-godkendte og klar til øjeblikkelig brug i dit professionelle udstyr og applikation.

Celltech batteriløsninger kan tilbydes i et bredt udvalg af batteripakker i både soft pack og hard pack designs. Disse kommer med mange fordele:

- Godkendt i henhold til IEC62133-2 OG UL2054.

- UN's transportgodkendelse.

- Reducere time to market.

- Reducerede omkostninger forbundet med test og kvalifikation.

- Gennemprøvede celler og sikkerheds elektronik af høj kvalitet til bærbart udstyr, der bruges i industriel OEM, såsom medicinsk udstyr, #instrumentering og måleudstyr med mere.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores godkendte lithium batteripakker, og hvordan de kan gavne dig, så tal med et af vores erfarne team på telefon: 7025 2201.

.....

Celltech Gruppen er den førende leverandør af batterier i Norden.

Siden 1984 har Celltech leveret standard batterier samt udviklet og produceret OEM batteriløsninger. Med seks nordiske salgskontorer placeret i Danmark, Sverige, Finland og Norge, samt England, Tyskland og to internationale salgskontorer, har Celltech Gruppen lokal tilstedeværelse og global rækkevidde som sikrer et partner set-up til hver enkelt kundes behov.

Celltech Gruppen samarbejder med anerkendte producenter og er derfor ikke låst til ét specifikt brand. Denne uafhængighed og fleksibilitet, sikrer at vi leverer den bedste batteriløsning til ethvert kundebehov, både teknisk og kommercielt. Fra lagre i alle nordiske lande, tilbydes dag-til-dag-levering og med logistisk HUB i Hong Kong kan vi levere Worldwide.

Med R&D afdelinger i Sverige, Finland, Tyskland og Kina bistår vi i design fasen (mekanisk og elektrisk) og hurtig levering af prototyper. In-house test (Klima, funktion, EMC, Transport etc.) sikrer batteriløsningen får de korrekte godkendelser i henhold til behov, krav og marked.

Vores batteriløsninger produceres på vores egne fabrikker i Kina, Sverige, Finland, Bulgarien eller Tyskland, hvilket giver os fuld kontrol over produktionen og mulighed for hurtig skalering hvis ønsket.

Vi er guiden igennem den komplekse verden af batterier, godkendelser og logistik.

Skal du optimere en eksisterende løsning eller udvikle en ny batteriløsning, så er du altid velkommen hos Celltech Gruppen.

Celltech A/S
- Vi kan batterier

www.celltech-group.com

www.celltech.dk

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.048