23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom og oplev DATRONs CNC-værktøjer til aluminium på EMO 18-23 Sept

DATRON er meget god til fræseteknologi og har udviklet både CNC-maskiner og CNC-værktøjer i over 20 år. DATRON har udviklet CNC-værktøjer til mange forskellige processer og materialer. Deres CNC-værktøjer er effektive og har en lang levetid, hvilket resulterer i færre værktøjsskift, hvilket igen betyder færre stop og bedre flow i produktionen.

Udløber
28. juni 2024

Forarbejdning i aluminium
DATRONs CNC-værktøjer har høj fræsekapacitet, støjsvag drift og høj stabilitet. DATRON har flere fræseværktøjer til mange forskellige processer. De har mange forskellige 1- og 2-kantsfræsere til efterbehandling og planfræsning. DATRON'er har flere forskellige gevindværktøjer til hurtig og præcis skæring.

Forarbejdning i plastmaterialer
Vælg DATRONs CNC-værktøjer til hurtig bearbejdning uden smeltning. DATRONs graveringsværktøjer fås med mange forskellige vinkler og spidser. DATRON har også ydre radiusskærere for en perfekt sigtekant.

Forarbejdning i skummateriale
DATRON har udviklet CNC-værktøjer til bearbejdning af skum. Skumskærerne er af meget høj kvalitet og meget omkostningseffektive, tidsbesparende og frem for alt slipper du for den efterbearbejdning, der ellers kræves ved bearbejdning med gængse bearbejdningsmetoder som wire, vand og laserskæring af Polyurethanskum.

Forarbejdning i akrylmateriale
DATRONs CNC-værktøjer til akryl har høj skærekraft - uden spånophobning og giver transparente konturoverflader. Disse CNC-værktøjer giver perfekte resultater til både finbearbejdning og groft fræsning!

Forarbejdning i kompositmaterialer
DATRONs CNC-værktøjer til bearbejdning i kompositter er omkostningseffektive og giver præcis bearbejdning i slibende materialer. 4-kantfræsere med mikrosavninger, specialslebet og specialbelagt.

Hvis du endnu ikke har prøvet DATRONs CNC-værktøjer, så gå ikke glip af att få ett unikke tilbud fra karoline.ljung(@)solectro.se, hovedansvarlig for DATRON CNC værktøjer i Sverige og Danmark.

Du er velkommen til at downloade værktøjskataloget her

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062