23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Casevideo fra Styromatic

Styromatic foretager største maskininvestering nogensinde og investerer massivt i sin danske fabrik Elektronikproducenten Styromatic har foretaget sin største teknologiinvestering nogensinde i form af blandt andet en ny produktionslinje til sin fabrik i Aarhus. Med investeringer i både nye maskiner og ny software er Styromatic med fabrikschefens ord gearet til at producere elektronik i Danmark ’mange år ude i fremtiden’.

Udløber
2. september 2024

Det kan sagtens lade sig gøre at producere elektronik på konkurrencedygtig vis i Danmark.

Det er Aarhus-virksomheden Styromatic et godt eksempel på. Den østjyske EMS-producent har således foretaget sin største teknologiinvestering nogensinde i form af en såkaldt Trilogy-linje fra svenske Mycronic, der skal styrke Styromatics langsigtede konkurrenceevne.

Linjen består af tre sideordnede pick-and-place-maskiner, der øger Styromatics kapacitet, styrker sporbarheden og samtidig åbner op for automatisk montage af større komponenter, der ellers tidligere skulle håndmonteres. Derudover har Styromatic også sideløbende investeret i en ny MPM screenprinter og ny produktionssoftware.

Se casevideo her.

Eltraco ApS
Højager 4
5270 Odense N
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27509908
P nummer: 1010325486

Kontaktperson

MT
Mikael Thomsen
Direktør
mikael.thomsen@eltraco.com

Send til en kollega

0.047