23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PRO-CONSULT kåret til Succesvirksomhed 2023

Hvert år uddeles prisen Succesvirksomhed til et lille udvalg af mindre og mellemstore virksomheder, der skaber vækst samt leverer solide finansielle resultater flere år i træk.

PRO-CONSULT, samt et lille udvalg af andre virksomheder, er blevet kåret til Succesvirksomhed 2023 af BDO Danmark og Spar Nord. PRO-CONSULT har i mange år vækstet, og vores omsætning er mere end fordoblet de seneste fem år. Vores evne til at skabe vækst samt levere solide finansielle resultater år efter år har medført, at vi er blevet udvalgt som Succesvirksomhed 2023.

Fokus på vidensdeling

”Vores strategi har altid taget udgangspunkt i en sund økonomi. En sund og stabil økonomi er et stærkt og vigtigt fundament for vores virksomhed. Vores stabile vækst skyldes også, at PRO-CONSULT løser højt specialiserede opgaver i industriel elektronik, hvor vi deler vores viden og erfaring internt – jeg er sikker på, at vores vidensdeling og passion for elektronik gør os til en succesfuld virksomhed,”  fortæller Jacob Andersen, direktør i PRO-CONSULT.

Den foretrukne samarbejdspartner

PRO-CONSULTs vision er at være den foretrukne samarbejdspartner og synonym med sikker drift. Netop derfor er det også vigtigt, at alt i vores virksomhed afspejler vores vision – også vores økonomi. PRO-CONSULT vil fortsat være en stabil samarbejdspartner – både fagligt og økonomisk.

PRO-CONSULT
Fabriksvænget 2 B
4130 Viby Sj.
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13309639
P nummer: 1000540314

Kontaktperson

Sandra Lütken
Marketingansvarlig / PA
sal@proconsult.as

Send til en kollega

0.032