23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Winmate udgiver deres seneste 15,6" robuste bærbar computer

Kommer med Intel® Raptor Lake Processor.

Winmate, en global leder inden for robuste computerløsninger, annoncerer lanceringen af sin nyeste innovation - den 15,6" Robuste Bærbar Computer, der drives af 13. generation Intel® processor, også kendt som Raptor Lake Processor. Designet til at brillere i udfordrende miljøer, introducerer denne robuste bærbar computer en ny æra af dataydelse, robusthed og tilpasningsevne. 

Styrket Ydelse: Intel® Raptor Lake Processor 

Ved hjælp af den 13. generation Intel® Processor, Raptor Lake Processor, leverer den 15,6" Robuste Bærbar Computer lynhurtig multitasking, forbedret produktivitet og problemfri udførelse af ressourcekrævende applikationer. 

Forbedret Visuel Oplevelse: NVIDIA T1000 og A2000 Grafikkort 

Med integrerede NVIDIA T1000- og A2000-grafikkort er den ideel for professionelle, der arbejder med grafisk design, multimedie og datavisualisering. 

Urokkelig Holdbarhed: IP65 Vandtæt og Støvtæt Design 

Med en IP65-vurdering trives den 15,6" Robuste Bærbar Computer i barske miljøer og beskytter interne komponenter mod vand og støv. Dens robuste design sikrer langvarig holdbarhed og pålidelighed. 

Problemfri Drift: Dobbelt Batteri med Hot-Swappable Design 

Med en dobbelt batterikonfiguration og et hot-swappable design sikrer bærbar computer uafbrudt ydelse hele dagen og imødekommer professionelle, der er på farten. 

Panelvalg: 4K og FHD 

Winmates 15,6" Robuste Bærbar Computer giver professionelle mulighed for at vælge mellem en 4K-skærm og en Full HD (FHD) mulighed. Uanset om det handler om visuel præcision eller strømbesparelse, kan brugerne vælge panelet, der passer til deres behov. 

Sætter Nye Standarder 

Den 15,6" Robuste Bærbar Computer sætter nye standarder for ydelse, holdbarhed og innovation inden for det robuste computings landskab. Med sin kraftfulde processor, grafisk excellence, vandtætte design og hot-swappable batterifunktion er denne bærbar computer godt rustet til at imødekomme de skiftende behov i industrier, der kræver intet mindre end fremragende præstationer. 

Se mere på vores hjemmeside - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil læse mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så besøg vores hjemmeside, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.031