23948sdkhjf
Del siden
Annonce

30 års udvikling af strømforsyninger for en bedre Verden

RepComps leverandør, FSP, kan i år fejre sit 30-års jubilæum. Under mottoet ”We can make the World better” understreger FSP, hvordan virksomheden gennem forøgelse af strømforsyningernes effektivitet samt brug af bæredygtige materialer og processer arbejder på at give sit bidrag til forbedring af Verdens klima

Udløber
31. december 2023

Det er ikke så ofte, at man oplever, at en producent af strømforsyning gennem hele sin virksomhedskultur arbejder på at skabe en bedre Verden. Men det er netop, hvad FSP, som forhandles i Danmark gennem RepComp understreger i forbindelse med sit 30-års jubilæum. ”We can make the World better” er sloganet, som følges op med forklaring af de gode intentioner på flere fronter. For kunder til strømforsyninger kan det være et brugbart salgsargument over for slutkunderne, at den grønne tankegang også er omfattet af de ydmyge, men så nødvendige forsyningsprodukt.

FSP er dedikeret til en bæredygtig udvikling af såvel virksomheden som miljøet. I den sammenhæng ønsker FSP at blive globalt førende inden for grønne energiløsninger, der når ud til produkterne i kundernes hverdag og dermed bidrager positivt til miljøet. Med innovative services og kvalitetsprodukter er FSP’s mission at skabe maksimal værdi for både kunder og medarbejdere.

FN's Mål for Bæredygtighed bruges som et ledende princip i FSP's strategi for under særligt hensyn til tre overordnede aspekter: "økonomisk vækst", "social fremgang" og "miljøbeskyttelse". Baseret på det har FSP udviklet kort-, mellem- og langsigtede strategier og -mål for det fælles bedste ved at øge den operationelle effektivitet, beskytte det naturlige miljø og engagere virksomheden i samfundet. Det sker i samarbejde med såvel leverandører som kunder og distributører Verden over.

Som verdensborgere anerkender FSP sit ansvar for at implementere Mål for Bæredygtighed i virksomhedens daglige drift. I lyset af globale klimaændringer samt øgede risici inden for epidemier, geopolitik og informationssikkerhed er miljøets og virksomhedernes bæredygtighed blevet udfordret. Ud over at følge ånden i internationale principper og standarder, justerer FSP rettidigt sit organisatoriske tempo og de operationelle strategier for at reagere hurtigst muligt på miljømæssige og lovgivningsmæssige ændringer. Samtidigt kommunikerer virksomheden løbende og effektivt med virksomhedens partnere for at opretholde optimal balanceret organisatorisk modstandskraft.

Det skal også efter FSP’s 30-års jubilæum være blandt de mere subtile grunde til at vælge de højeffektive og miljørigtigt fremstillede strømforsyninger fra virksomheden.

RepComp ApS
Skovfryd 18
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35840168
P nummer: 1019332221

Kontaktperson

CG
Christian Girbo-Sørensen
Direktør
+45 70267420 cgs@repcomp.dk

Send til en kollega

0.047