23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DMTonline ApS hyldes som Succesvirksomhed

DMTonline ApS har modtaget den prestigefyldte "Succesvirksomhed" pris fra Spar Nord Bank og revisionsfirmaet BDO. Denne anerkendelse hylder de 1.000 danske virksomheder blandt 300.000, der excellerer i at skabe vækst og solide økonomiske resultater. Disse virksomheder fungerer som inspiration for andre ambitiøse iværksættere og er en hjørnesten i dansk erhvervsliv over flere år. Prisen hylder virksomheder, der kontinuerligt bidrager til vækst og succes og demonstrerer en vedvarende evne til at levere pålidelige resultater.

For at blive anerkendt som en succesvirksomhed kræves det mindst, at virksomheden har oplevet vækst i resultatet før skat over de seneste fem år og har en soliditetsgrad på mindst 15% i det seneste regnskabsår. Det er også nødvendigt at opretholde en fornuftig soliditet over en femårig periode og vise evnen til at generere resultater med den tilgængelige kapital.

DMTonline ApS blev etableret i juni 1999, men dets rødder går tilbage til 1995, hvor John startede Dansk Microbølge Teknik som en hobby virksomhed i deres garage. Virksomheden har vokset sig større gennem organisk vækst og opkøb af lignende virksomheder og beskæftiger i dag 15 medarbejdere.

DMTonline specialiserer sig i salg og rådgivning som underleverandør af kvalitetskabler, stik, kabelkonfektionering og antenner til forskellige industrier, herunder off-shore, vindmøller, marinen, radiokommunikation, WLAN og teleindustrien. De forhandler forskellige mærker af produkter og har også deres eget brand på flere af dem. Virksomheden spiller en betydelig rolle inden for digital og analog radiokommunikation.

Når det kommer til deres styrker, lægger DMTonline ApS stor vægt på service, kvalitetsprodukter og løsninger til en retfærdig pris. De har også formået at finde dygtige og fleksible underleverandører over årene til de mange komponenter i deres produktudvalg. Sidst men ikke mindst er medarbejdernes evne til at håndtere en bred vifte af produktionsopgaver afgørende for virksomhedens vækst, som ser ud til at fortsætte.

DMTonline ApS
Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21815837
P nummer: 1005226291

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047