23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find løsninger til at automatisere dine processer i industrien

Hans Buch stiller skarpt på løsninger til automation- og robotindustrien det næste stykke tid. Følg med her på Nordiske Medier og LinkedIn-siden.

Succesfulde optimeringer og  markedstilpasninger kan være en svær disciplin. Den skal gøre din virksomhed omstillingsparat, effektiv og øge omsætningen uden at gå på kompromis med bundlinjen og sikkerheden for dine ansatte.

Automatiserede processer kan være din gyldne nøgle til vækst i hurtigt omskiftende markeder, der stiller krav til din virksomheds produktion og leverancer til kunder med nye efterspørgsler.

Hans Buch tapper ind i automation- og robotindustrien

I august lancerede Hans Buch sine kundetilpassede løsninger målrettet automation- og robotindustrien med stor succes. Lokal- og regionalmediet Sjællandske Nyheder skrev bl.a. ”Albertslund-virksomhed omstiller til fremtidens robotløsninger”, mens flere af Nordiske Mediers nicheplatforme fulgte trop, heriblandt Electronic Supply: ”Leverandør omstiller til fremtidens robotløsninger”.

Kort opsummeret: Her er fordelene ved automatiserede løsninger

Teknologierne inden for Automation & Robotics vinder fortsat større og større indpas i de danske virksomheder. Her får du tre hurtige punkter, som kan få dig til at overveje, om din virksomhed kunne få gavn af automatiserede løsninger:

  • Øget konkurrenceevne
  • Præcision og høj kvalitet
  • Omkostningsbesparelser og miljøfordele

Læs mere om fordelene ved Automation & Robotics på Hans Buchs hjemmeside.

Læs også: ”Din virksomhed vokser: Din nye kollega er en robot

Stort tema i de kommende medlemsnyheder fra Hans Buch

Følg med her på siden, når Hans Buch det næste stykke tid stiller skarpt på løsninger til automation- og robotindustrien. Klik på følgerknappen på LinkedIn for at holde dig opdateret.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047