23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny divisionsdirektør i FoodTeq

Techon7 divisionen FoodTeq får ny direktør. Max Nordberg-Hansen er pr. 1. oktober 2023 tiltrådt som divisionsdirektør for FoodTeq, som er en division i Techon7. FoodTeq udvikler og sælger eget brand af modulære industrielle computere, som er udviklet til de barske miljøer i fødevareindustrien.

Kunderne er fra hele Verden, så det er en international opgave, som Max Nordberg-Hansen kigger ind i. Den er dog ikke fremmet for ham. Max har nemlig arbejdet 12 år i familievirksomheden, hvor han startede på lageret og senere kom han i administrationen, hvor han tog sin uddannelse inden for salg og administration. Max kender derfor virksomheden særdeles godt, da han har udviklet sig gennem og sammen med de mange opgaver i virksomheden.

Kunderne kender også Max rigtig godt, da han gennem de sidste 3 år har varetaget salg og udvikling af markeder og kunder som Business Manger for FoodTeq. ”Det er en spændende rejse, vi er på”, siger Max Nordberg-Hansen. ”Med vores modulære produkter, som har været på markedet i mange år, har vi bevist, at vi står for høj kvalitet og stabilitet”, fortsætter han. ”Vi er på vej ind i nogle spændende brancher, og ikke mindst i nogle nye samarbejder, der rummer rigtig mange nye tiltag”, slutter han.

Max Nordberg-Hansen indgår i sin nye stilling i direktionen i Techon7, og skal således fortsat bidrage til udviklingen i familievirksomheden.

TECHON7 ApS
Centerbakken 1
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38647997
P nummer: 1022451878

Kontaktperson

MN
Max Nordberg-Hansen
mnh@foodteq.dk

Send til en kollega

0.031