23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimér din bygnings effektivitet med Schneider Electrics Energy Audit

Hvorfor skal du have et energieftersyn? Bygninger står for ca. 37 % af den globale CO2-udledning. Hvis vi skal nå vores mål om en 70 % reduktion af vores CO2-udslip, er bygninger et afgørende område at sætte ind på.

Schneider Electric er stolt af at præsentere vores nye serviceportefølje, der er skabt til at hjælpe vores kunder med at tackle nutidens og fremtidens udfordringer inden for bygningsdrift. Uanset om du står over for stigende energiomkostninger, øgede krav fra lejere, nye direktiver eller ambitiøse klimamål, er vores portefølje skræddersyet til at bistå ejendomsejere på forskellige stadier af bygningens livscyklus: under opførelse, drift og renovering. 

Den nye serviceportefølje er designet til at guide dig i valget af de rigtige teknologier og tjenester, der vil gøre din bygning mere effektiv. Vores cloud-baserede løsninger inden for bygningsautomatisering, energistyring og microgrid er skabt til at imødekomme dine specifikke behov. Vi tilpasser vores tjenester til netop din bygnings krav. 

Hvorfor skal du have et energieftersyn (Energy Audit)?

Bygningsautomatik og digitale systemer, som BMS, PME og HVAC, gør det muligt at styre dit energiforbrug, reducere din CO2-udledning og sikre et godt indeklima. Men funktionaliteten af disse systemer er helt afgørende. Et energieftersyn, også kaldet Energy Audit, vil visualisere din bygnings potentiale og du modtager helt konkrete handlingsforslag til optimering af energiforbrug, samt omkostningsoverslag og forslag til forbedringer.

 

Læs endnu mere her: https://www.se.com/dk/da/work/campaign/local/services-for-buildings/energy-crisis-audit.jsp

Kontakt os allerede i dag: https://go.schneider-electric.com/DK_2023_Energy-Audit-LP.html?&

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.031