23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CNC værktøjer til perfekte resultater

Med DATRONs CNC fräsværktøj får man bedre ytkvalitet og finare skærytor. Med den højteknologiske viden og den skæroptimerede design er de her små CNC-værktøjer, der er optimale inden for højteknologisk industri, elektronikindustri, fly- og rymdindustri, sektorer for form- og modelkonstruktion samt for flertalet underleverandører inden for bilindustrien.

Udløber
30. april 2024

Det tekniske design og høje kvalitet af ett CNC-værktøj bestemmer i høj grad effektiviteten og kvaliteten af ​​CNC-bearbejdningen. Gennem test og krav og forespørgsler fra kunder udvikler DATRON også specialtilpassede værktøjer til højhastighedsbearbejdning.

Bedre resultater, færre værktøjsskift og færre kasser fører automatisk til gladere kunder og bedre produktionsøkonomi.DATRON AG har udviklet og fremstillet CNC highspeed cutting fræsemaskiner i over 30 år og kender udmærket de høje krav til nutidens CNC-værktøjer. Har du ikke prøvet DATRONs CNC-værktøj, er du velkommen til at kontakte os for et testtilbud - du vil ikke fortryde det.  Jag har ikke testet DATRON förut. 

DATRON har CNC værktøj  for

Bearbejdning i aluminium

Bearbejdning i plastmaterialer

Bearbejdning i acrylic 

Bearbejdning av PU foam

Bearbejdning i stål

Reamers 

Radius Mill 

Graveringsværktøj

Thread mills

Bearbejdning i komposit

Bearbejdning i Dental Zirconia 

Bearbejdning i Dental CoCr/Titan 

Bearbejdning i Dental PMMA/voks

Bearbejdning i Dental nanokomposit

Link til værktøjskatalog

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047