23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sandberg Survivor Lantern All-in1 10000

Sandberg Survivor Lantern All-in1 10000 er den perfekte makker til campingturen eller en god tur ud i naturen. Du får et væld af nyttige funktioner i én enhed: Kraftig lanterne med flere lysstyrker, powerbank til opladning af fx smartphone, Bluetooth højttaler samt DAB og FM radio. Skulle All-in1 Lanternen løbe tør for strøm, når du er på farten, kan den oplades både via det indbyggede solpanel og det påmonterede drejehåndtag. Robust bygget i en IPx5 certificeret skal, så du kan trygt have den med dig under barske forhold.

Den nye Survivor Lantern fra Sandberg kan så mange forskellige ting, at det kan være svært at få overblik over.

Først og fremmest er det en kraftig lampe, som kan lyse campingbordet, shelteret, hytten eller teltet op, når man sover et sted, hvor der ikke lige er monteret lys i loftet. Den har også en separat lommelygte med mere fokuseret lys og en nødblinksfunktion.

Men der er også masser af hygge. De indbyggede stereohøjttalere kan enten spille musik fra din yndlings playliste via Bluetooth, eller fra de ligeledes indbyggede FM og DAB radiomodtagere. Så trækker man bare den indbyggede antenne ud.

Der er også en indbygget powerbank.

Skulle selve lanternen løbe tør for strøm, så er der på toppen af lanternen monteret en lille solcelle. Skulle man løbe tør for strøm om natten, så kan man simpelt hen folde et håndtag ud på bagsiden, og dreje rundt for at generere mere strøm til det indbyggede batteri, som rummer 10.000 mAh.

Anders Partida Petersen, Brand Director hos Sandberg A/S, siger om multiproduktet: "Vi har tænkt over, hvad det egentlig er man har lyst til at hive frem, når dagens vandretur, skitur, klatring, festivalaktiviteter eller løb er overstået, og det er tid at få ro på og slappe af. Alle disse enheder har vi bygget sammen i én enhed, som kan ligge i bunden af rygsækken."

Lanternen er endda vandtæt (IPx5 klasse). Den er på vej ud på markedet nu. Der er mere information på www.sandberg.world 

Powerful lantern and flashlight
 10000 mAh powerbank
 Charge by USB, solar or hand crank
 FM + DAB Radio + Bluetooth speaker

Varenr.: 420-90
EAN: 5705730420900

https://sandberg.world/da-dk/product/survivor-lantern-all-in1-10000#!tab=specs

Sandberg A/S
Bregnerødvej 133D
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14569596
P nummer: 1002958535

Kontaktperson

EP
Erling Petersen
erling@sandberg.world

Send til en kollega

0.047