23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Køb industriel elektronik online - Buy2Sell nu med ny webshop

Buy2Sell har længe solgt deres varer - med stor succes - gennem deres shop på eBay. Nu har de taget skridtet videre og lanceret deres egen webshop - direkte integreret i deres hjemmeside, som også har fået en overhaling. 

Køb af industriel elektronik online - altid lagerført
Denne nye webshop betyder, at det er blevet endnu lettere for kunderne at finde lige netop det, de har brug for, uanset om de allerede ved præcis hvilken vare de mangler, eller om de leder efter mere information om, hvem Buy2Sell er og hvad de kan hjælpe med. Besøg hjemmesiden på www.buy2sell.dk.

Webshop med mange muligheder
Den nye webshop rummer et væld af varer indenfor industriel elektronik og mekanik, lige fra store maskiner til små komponenter. Webshoppen er også overskueligt kategoriopdelt, så det er let at finde lige netop det, man er på jagt efter. Hvis man ønsker det, så kan man også sammenligne varer i shoppen. Man kan vælge op til fem forskellige varer, som sammenlignes på parametre som pris, stand og oprindelse. 

Hvis man er vant til at handle med Buy2Sell på eBay og ønsker at fortsætte med det, så vil Buy2Sel stadig være at finde på platformen, hvor de har Danmarks største eBay shop.

Buy2Sell tilbyder også andre services
Udover den nye webshopp, tilbyder Buy2Sell også adskillige andre services. Blandt andet hjælper de meget gerne med at source varer, som de ikke allerede har på lager, ligesom de også gerne tømmer, henter eller modtager industriel elektronik fra virksomheder, som ikke længere kan bruge det. Det gælder både nedlægning af en produktionslinje, konkurs eller nedlukning af en virksomhed. Buy2Sell har både udstyr, mandskab og nødvendig viden til selv at varetage afhentning. Det hele håndteres professionelt - både administrativt og praktisk.
Du kan læse mere om Buy2Sell på den nye hjemmeside på Buy2Sell.dk eller kontakte dem på + 45 28 74 80 40.

 

Buy2Sell ApS
Jyllandsgade 30, hal 6
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38953842
P nummer: 1022862754

Kontaktperson

PSR
Pia Simon Rautert
pia@buy2sell.dk

Send til en kollega

0.047