23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund som leverandør af gummikomponenter til fødevareindustrien

I en moderne fødevareproduktion indgår der masser af gummikomponenter til fremstillingsprocessen. Der stilles naturligvis meget høje krav til komponenterne i relation til materialerne, de kommer i kontakt med, samt temperaturerne, de bliver udsat for.

Mange forskellige gummityper findes i fødevaregodkendte udgaver, og Gravlund producerer blandt andet i silikone, EPDM-gummi, Nitril og Viton.

Virksomheden har gennem sit brede netværk af europæiske gummileverandører fuld dokumentation for alle fødevaregodkendte gummityper, hvilket danner baggrund for den nødvendige dokumentation. 

Komponenterne leveres med Overensstemmelsescertifikat, som bekræfter overholdelse af EC 1935/2004 om materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer. Endvidere fremgår det, at emnerne bliver produceret i overensstemmelse med god fremstillingsmæssig praksis for materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer (EC 2023/2006).

Skal der også styr på de vigtige detaljer i dit næste projekt? Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit næste projekt på mailinfo@gravlund.dk eller ring på 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.078