23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tillid er godt - kontrol er bedre!

Hvor der produceres elektronik, tilstræber man konstant at opretholde den højeste ESD-sikkerhed, så produkter og komponenter ikke beskadiges af elektrostatiske ladninger. Den hyppigste kilde til statisk elektricitet er personopladning. Derfor bør der tages en række forholdsregler i det ESD-sikrede område (EPA) i virksomheden og alle, både medarbejdere og gæster, som færdes i EPA, bør bære ESD-fodtøj og ESD-beklædning. Ved siddende arbejdsstationer bør også håndledsbånd benyttes til jording af medarbejderne. Når alle disse foranstaltninger er foretaget, er det vigtigt at kontrollere og dokumentere at foranstaltningerne virker. Til det formål kan ZENITECH levere ESD-persontestere i flere udgaver. Enten ”stand alone” testere eller testere til opsætning i netværk med dataopsamling.

PGT120® er en stabil sko- og håndledsbåndstester, som er hurtig og enkel at betjene. Begge sko testes individuelt og der gives både akustisk signal og rødt eller grønt lys til om man må fortsætte ind i EPA.  

PGT130DT® er en tilsvarende tester til sko, håndledsbånd og kitler, som tillige har indbygget RFID kortlæser til person-identifikation, så måledata kan lagres for videre databehandling/statistik. Flere PGT130DT® kan kombineres i et netværk. Testresultaterne fra alle tilknyttede testere lagres i en fælles database med personnavn, dato og klokkeslæt. Der er mulighed for at individualisere målingerne, så f.eks. kun de medarbejdere, der bruger håndledsbånd bliver bedt om at teste disse.

Til PGT130DT® teststationerne kan der også tilsluttes temperatur- og luftfugtighedsmålere, så disse målinger gemmes sammen med de øvrige måledata. PGT testerne giver også mulighed for dørstyring, så indgang kun er mulig hvis måleresultatet er OK. Ligeledes kan der tilsluttes signallampe og labelprinter. Databasesoftware kan tilkøbes, og ved ekstra individuel programmering, kan dette interagere med f.eks. firmaets komme/gå/tidsregistreringsdatabase, således at statistikudtræk tager højde for om medarbejdere var på arbejde en given dag.

For yderligere info kontakt ZENITECH

 

ZENITECH.dk ApS
Albuen 42
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41792477

Kontaktperson

Per Møller Jørgensen
Direktør
+45 96170818 1 pmj@zenitech.dk

Send til en kollega

0.047