23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få den nyeste viden direkte i indbakken og vind en lækker robotplæneklipper fra Black & Decker

Vind robotplæneklipperen fra Black & Decker til en værdi af 4.449 kr

Udløber
2. januar 2024

Vær den første til at vide hvad der er nyt hos Eaton.

Hver dag samler Eatons eksperter nyttig viden op verden over. Få del i denne viden med vores månedlige nyhedsbreve. Vi vil gerne dele artikler, nyheder, kampagner, produktinfo, nyttige værktøjer og meget mere med dig. 

Gå ikke glip af det. Tilmeld dig månedlige nyhedsbreve, der fremhæver nye produkter, events, værktøjer, kampagner og løsninger fra Eaton. 

Vinderen får med den støjsvage Black & Decker robotplæneklipper, der kan klare op til 700m2, en velholdt og flot græsplæne - helt uden at irritere naboerne. 

Alt du skal gøre for at tilmelde dig konkurrencen om en Black & Decker robotplæneklipper, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev her og så er du med i lodtrækningen. 

Konkurrencen løber til d.2/1-2024 og vinderen udtrækkes tilfældigt blandt deltagerne senest en uge efter konkurrencen udløb og kontaktes direkte. Deltagelse i konkurrencen er gratis. 

 

Konkurrence: Konkurrencen er åben for alle deltagere over 18 år. Vinderen bliver fundet ved tilfældig lodtrækning blandt alle konkurrencedeltagere. Eaton benytter double opt-in, hvilket betyder, at du skal bekræfte dit ønsker om at modtage emails fra os, før du deltager i konkurrencen. Ansatte hos Eaton og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Markedsføring Ved deltagelse i konkurrencen, og ved at tilmelde dig vores mailingliste, accepterer du, at Eaton må benytte oplysninger til at sende markedsføring hhv. nyhedsbreve, webinarinvitationer og produktnyheder. Du kan til hver en tid afmelde vores nyhedsbrev ved at bruge afmeldingslinket i bunden af vores emails. Præmien: Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Vinderen af konkurrencen er ansvarlig for at indberette præmieværdien til Skat. 

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.031