23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO har fødselsdag: 22 år med el-komponenter, kapslinger og tilbehør

MTO electric a/s blev grundlagt den 8. november 2001 af Mads Velbæk og Michael Johansen, og der er sket utroligt meget de sidste 22 år. MTO har bl.a. opkøbt 4 firmaer og udvidet medarbejderteamet markant.

For 22 år siden stiftede Mads Velbæk og Michael Johansen virksomheden MTO electric a/s, som startede op i lejede lokaler på Andkærvej i Vejle med en håndfuld medarbejdere.

Begge indehavere er uddannede elektrikere og ingeniører. De mødte hinanden hos demex electric i Herning, hvor de arbejdede som henholdsvis produktchef og afdelingsleder. Da demex electric i 2001 gik i gang med en større omstrukturering, skubbede det til idéen hos Michael og Mads om at skabe egen fælles virksomhed med salg af el-komponenter. 

MTO blev grundlagt den 8. november 2001, og der er sket utroligt meget de sidste 20 år. Firmaet har været igennem en stor udvikling. Vi har bygget nyt domicil, opkøbt 4 firmaer, udvidet både produktprogram og antal leverandører, mange nye kunder er kommet til, og antallet af medarbejdere er nu over 35.

We care for you

MTO electric a/s , som har til huse i Vejle N, har i 22 år leveret el-komponenter til installatører, OEM’er, tavlebyggere , grossister og mange andre kundetyper landet over.

MTO er igennem årene vokset sig større og har udvidet produktsortimentet, så virksomheden nu kan kalde sig en  komplet leverandør af el-komponenter, kapslingsløsninger, kabler og tilbehør. Det er bl.a. sket via en række opkøb:

  • I 2014 overtog MTO aktiviteterne i EL:MATIK og ansatte tidligere ejer Klaus Hansen
  • I 2015 grundlagde man MTO Cables, som i 2021 blev en integreret del af MTO
  • I 2020 opkøbte MTO HC-Industri og ansatte tidligere ejer Henrik Østerlin
  • I 2023 opkøbte MTO BK Crimb og ansatte tidligere ejer Bent Kristensen

Med et stort fokus på kunde specifikke løsninger, eget produktionsteam og fleksible leverandører tilbyder MTO desuden en lang række produkter, som er tilpasset specielt til kundens behov, og gør dem enklere at anvende.

Et vigtigt element i MTO´s succes hos kunderne tager udgangspunkt i mottoet WE CARE FOR YOU , som går igen i alle aspekter af forretningen. MTO gør en ekstra indsats for at imødekomme alle kunders ønsker og behov, yde markedets bedste service, rådgivning og tekniske support, og arbejder kontinuerligt på, at det skal være så nemt som muligt på at handle hos MTO.

Bliv kunde hos MTO - og få login til 25.000 varenumre i MTO e-shop

Er du endnu ikke kunde hos MTO electric a/s, så kan du blive oprettet ved at udfylde formularen herunder. 

<< Bliv kunde formular >>

Hermed får du også adgang til vores nye e-shop med 25.000 varenumre og hvor al samhandel, priser, tilbud, rabatter mm. kan tilgås af dig som kunde. 
For at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter produktinformation har vi desuden valgt at implementere et Product Information Management system (PIM), som er integreret i såvel Business Central, Office 365 og i vores nye B2B e-handelsløsning.

--------------------

I 2021 afholdt MTO 20-års jubilæumsreception, og i den forbindelse blev der lavet et specielt jubilæumsmagasin, som fortæller historien om MTO. Du kan læse PDF’en her.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.095