23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Buy2Sell strømliner processerne

Sønderjyske Buy2Sell er en ung virksomhed med masser af visioner for fremtiden. Nu søger de ISO 9001-certificering for at strømline processerne. Indførelsen af det anerkendte kvalitetsledelsessystem skal hjælpe dem med at blive endnu skarpere.

Internationalt anerkendt certificering

Hos Buy2Sell er der et konstant fokus på, hvordan de kan gøre deres virksomhed mere effektiv. Nu er turen kommet til at få opsat nogle solide rammer for ledelse i virksomheden. Det er her den anerkendte ISO-certificering kommer ind i billedet. 

I første omgang er det ISO 9001-certificeringen, et kvalitetsledelsessystem, som Buy2Sell starter med at implementere. Det er verdens mest udbredte standard for kvalitetsledelse, med over en million certificeringer fordelt på virksomheder over hele verden. Det er med andre ord et solidt og vel efterprøvet hjælpeværktøj, som støtter virksomhederne i at opretholde en høj standard for ledelse.

Buy2Sell trækker i arbejdstøjet

Foran Buy2Sell står nu arbejdet med at få implementeret de rutiner og procedurer, der er påkrævet for at kunne opnå certificeringen. Herefter følger en officiel certificeringsproces, hvor formalia skal gennemgås og dokumenteres, før Buy2Sell til slut kan modtage certificeringen. 

Når processen er overstået, glæder Buy2Sell sig til at stå med et effektivt redskab i hånden, som blandt andet er med til at sikre en endnu bedre oplevelse med virksomheden - både for kunder, ansatte og ledelse. “Det er så vigtigt for os hele tiden at se på, hvor vi kan blive bedre, og ISO-certificering er et rigtig godt værktøj, som vi glæder os til at komme i gang med at arbejde med” udtaler Pia Simon Rautert, Head of Marketing hos Buy2Sell.

Du kan læse mere om Buy2Sell på deres hjemmeside på Buy2Sell.dk eller kontakte dem på + 45 28 74 80 40.

Buy2Sell ApS
Jyllandsgade 30, hal 6
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38953842
P nummer: 1022862754

Kontaktperson

PSR
Pia Simon Rautert
pia@buy2sell.dk

Send til en kollega

0.063