23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lodret kabelafruller med teleskop arme, som øger anvendeligheden

Runpotec har lanceret en ny version af deres succesfulde X Board kabelafruller med større funktionalitet, herunder teleskoparme, som øger anvendeligheden.

Det kompakte X BOARD - XB-500T er en universel, professionel kabeltromleopruller og afvikler til alle typer kabler og rør (ledere, kabelringe, kabeltromler, ledninger, reb og kabeltromler), som sikrer problemfrit arbejde uden sammenfiltrede kabler.

Med X BOARD XB-500T har Runpotec videreudviklet deres succesfulde kabelafruller ved at tilføje større funktionalitet.

Drejeskiven som kan belastes med kabeltromler op til 800 kg., består af 2 ”tallerkener”, hvor der på den nederste er kommet udfoldbare teleskoparme. Disse muliggør håndtering af f.eks. rørbundter med væsentlig større diameter end tidligere, helt op til en diameter på 800mm.

Derudover er armene, som bærer den øverste ”tallerken”, forsynet med teleskop forlængere, der gør det muligt at håndtere større kabelbundter på øverste tallerken, så man kan have større bundter i 2 lag.

Endelig ligger der to små Runposticks, der både kan anvendes som guide, når man sætter større kabeltromler på kabelafrulleren, eller sikre mod at kablet trækkes skævt af tromlen. Runposticksene er med gevind der passer ned i centeret på kabelafrulleren og monteres let heri.

Som de øvrige kabelafrullere fra Runpotec er XB-500T forsynet med antiskrid-fødder og holder til fastgørelse af kabellængde måleren, RM35.

Se X Board XB-500T i MTO e-shop >>

Om MTO electric a/s:

MTO leverer et komplet udvalg af kapslingsløsninger, el-komponenter til elstyringer, tilbehør, kabler samt nicheprodukter og forædlede produkter.  

Vores motto er WE CARE FOR YOU, og det mener vi! Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov, yde markedets bedste rådgivning og tekniske support, og så arbejder vi kontinuerligt på, at det skal være nemt at handle hos MTO!

Ring til os på telefon 75 800 310 eller send en mail på sales@mto-electric.dk.

Oprettelse til MTO e-shop  /  Bliv kunde

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mads A. Velbæk
Direktør, leverandør- og kundekontakt
+45 20280136 mav@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.032