23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alsidig og omkostningseffektiv displacementsensor til præcis afstandsmåling

OD2000 er en økonomisk stand-alone-løsning til præcis afstandsmåling. Sensoren kan anvendes i mange forskellige applikationer med afstande op til 1.200 mm. Ved hjælp af præcis triangulationsteknik kan den endda registrere højdeforskelle helt ned til en mikrometer. Takket være dens høje linearitet, gentagelsesnøjagtighed og målefrekvens leverer OD2000 pålidelige afstandsdata på næsten enhver overflade.

Bare tilslut og kom i gang
Med vores plug-and-play-koncept kan sensoren integreres på meget kort tid og i mange tilfælde uden behov for ændringer. Konfigurationen kan nemt udføres via sensorens OLED-display eller IO-Link.

Komplet systemintegration via IO-Link - intelligent produktion
OD2000 leverer både analoge og digitale udgangssignaler. Samtidig gør punkt-til-punkt-kommunikationen via IO-Link-interface denne short-range-afstandsmåler (displacement) intelligent. Ud over at øge driftssikkerheden med fejlfri signaloverførsel giver teknologien også mulighed for procesautomatisering. Diagnosemulighederne gør det lettere at overvåge sensorerne og øger samtidig driftssikkerheden i produktionen.

Stort måleområde, utallige muligheder
OD2000 passer til stort set alle applikationer. Med en rækkevidde på op til 1.200 mm, en målefrekvens på op til 7,5 kHz og en målenøjagtighed på mikrometerniveau er OD2000 en alsidig løsning til krævende måleopgaver i industrien. Sensoren er velegnet til forskellige positioneringsopgaver i produktionen og monteringen, men viser sit fulde potentiale inden for præcis måling af kvalitetsapplikationer.

Multioutput - IO Link / PNP / NPN / PUSH-PULL / Analog
For at reducere antallet af typer, der skal vælges imellem, er alle OD2000-enheder udstyret med IO-Link, analoge, PNP, NPN og push-pull-udgange.

Mere Info
Se alle varianter her i produktkataloget: https://www.sick.com/dk/da/c/g547590?text=od2000&tab=overview

Ring til teknisk support: +45 45826400

Skriv til teknik@sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

Ts
Teknisk support
teknik@sick.dk

Send til en kollega

0.047