23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nord Technology og Teltonika: Et Vellykket Partnerskab

Sidste år indgik Nord Technology en forhandleraftale med Teltonika Networks, der giver os mulighed for at tilbyde Teltonikas fulde sortiment til konkurrencedygtige priser. Dette samarbejde har udviklet sig til en stor succes og Teltonika-produkter er nu en afgørende del af mange af de løsninger, vi skaber for vores kunder.

Fokus på IoT løsninger
Nord Technology har stor fokus på IoT-løsninger og samarbejdet med Teltonika har åbnet døre til det hurtigt voksende IoT-marked. Vi har omhyggeligt udvalgt et sortiment af produkter, der passer godt til vores IoT-fokus

Her nogle af de mest efterspurgte og populære produkter fra Teltonika,

 • Teltonika PR1KCS28 - Innovativ Kombinationsantenne
  Teltonika PR1KCS28 er en innovativ combo-antenne med stærk SISO-mobil-, GNSS- og WiFi-modtagelse. Denne antenne er ideel til at forbedre forbindelsen i køretøjer og industrielle applikationer. Med en SMA-forbindelse og 3 meters kabel leverer den en pålidelig kommunikationsplatform.
 • Teltonika TSW100 - Effektiv PoE+ Gigabit Switch
  Teltonika TSW100, er en 5-ports PoE+ Gigabit-switch med 120 watts strømstyring. Denne switch leverer pålidelig netværksforbindelse og muliggør nem strømforsyning til enheder som IP-kameraer, VoIP-telefoner og IoT-enheder. Den er den ideelle løsning til at opbygge effektive netværksinfrastrukturer.
 • Teltonika RUT955 - Robust Industriel LTE/4G Cat 4 Router
  For brancher, der kræver pålidelig internetadgang i alle forhold, er Teltonika RUT955 den perfekte løsning. Denne industrielle LTE/4G Cat 4-router leverer hurtig og stabil internetforbindelse i krævende miljøer. Med indbygget firewall og VPN-støtte leverer den førsteklasses datasikkerhed.
 • Teltonika RUT241 - Kraftfuld Industriel LTE/4G Trådløs Router
  Teltonika RUT241 er endnu en kraftfuld tilføjelse til Nord Technologys sortiment. Denne industrielle LTE/4G trådløse router er designet til at sikre pålidelig trådløs internetadgang i kritiske situationer og er ideel til opbygning af stabile netværk, selv i fjerntliggende områder.

Ved at kombinere Nord Technologys ekspertise inden for IoT med Teltonika's pålidelige produkter er dette partnerskab blevet afgørende for succes inden for IoT-området. Vi leverer ikke kun produkter, men også pålidelige og skræddersyede løsninger, der opfylder kundernes behov og forventninger.

Kontakt Nord Technology i dag for yderligere information om disse spændende produkter og hvordan de kan imødekomme dine specifikke krav.

Email: email@nordtechnology.dk
Telefon: +45 70 27 04 15

 

Nord Technology A/S
World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29144230

Kontaktperson

SG
Siffa Gudlaugsdottir
Webansvarlig
+45 70270415 sg@nordtechnology.dk

Send til en kollega

0.047