23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alcumatic styrker positionen i elektronikindustrien med nyt norsk samarbejde

Den nye forretningsaftale indebærer støbning, bearbejdning, anodisering og pulverlakering af to værktøjer til den norske kunde.

Den danske produktionsvirksomhed, Alcumatic, har sikret sig en betydelig kontrakt med en ny kunde inden for elektronikindustrien. 

Den norske virksomhed, der har valgt Alcumatic som sin samarbejdspartner, har besluttet at udnytte hele paletten af services, hvilket betyder, at Alcumatic ikke kun vil levere de færdige værktøjer, men også håndtere logistikken omkring leveringen. Dette gør det nemt og effektivt for kunden, da de kun behøver at henvende sig et sted for at få alle deres behov opfyldt.

Levering af færdige komponenter

En afgørende konkurrencefordel, som Alcumatic bringer til bordet, er evnen til at levere en færdigkomponent, lige fra pulverlakering til logistikløsninger. Dette adskiller dem fra konkurrenterne i branchen, hvor mange kun støber og bearbejder uden at tilbyde en komplet servicepakke.

For at styrke deres position og øge synligheden på markedet har Alcumatic implementeret flere initiativer. Dette inkluderer en opdatering af deres hjemmeside for at gøre virksomheden mere søgbar og en reklamekampagne i nordiske medier. Den øgede synlighed på digitale platforme har resulteret i øget opmærksomhed omkring virksomheden.

Alcumatic, der oprindeligt har fokuseret på danske samarbejder, ønsker at udvide sit nordiske fodaftryk og er glade for at have fået en stærk position på det norske marked. Virksomheden forventer, at det nye samarbejde vil have en positiv indvirkning på deres omsætning og ser frem til at udvikle flere nordiske partnerskaber i fremtiden.

Alcumatic A/S
Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12096283
P nummer: 1000330315

Kontaktperson

Johannes Jakobsen
Direktør
+45 21374415 jhj@alcumatic.dk

Send til en kollega

0.047