23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CB Svendsen ønsker alle en glædelig jul og godt nytår

Året 2023 har været en bemærkelsesværdig tid for CB Svendsen, hvor vi fortsat har vækstet både i medarbejderstaben og i kundekredsen og fortsat leveret avancerede elektronikløsninger og produkter af højeste kvalitet til vores kunder.

CB Svendsen, den førende elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed, ønsker med stor glæde at sprede juleglæde og håb for det kommende år. Som et firma dedikeret til innovation, kvalitet og teknologisk fremskridt ønsker vi at udtrykke vores dybeste taknemmelighed overfor vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Året 2023 har været en bemærkelsesværdig tid for CB Svendsen, hvor vi fortsat har vækstet både i medarbejderstaben og i kundekredsen og fortsat leveret avancerede elektronikløsninger og produkter af højeste kvalitet til vores kunder. Dette kunne ikke have været muligt uden den urokkelige støtte og tillid, som vores medarbejdere, kunder og partnere har vist os. 

Julen er en tid til at reflektere over året, der er gået, og se frem mod fremtiden. CB Svendsen ser frem til at fortsætte med at udvikle innovative løsninger og produktionsmuligheder, der vil forme vores teknologiske landskab i de kommende år. 

Vi vil gerne ønske alle vores, medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og deres familier en varm og glædelig jul. Må denne sæson bringe glæde, fred og velstand til jer alle. Lad os sammen se frem til et nyt år fyldt med muligheder, succes og fremskridt. 
CB Svendsen takker jer alle for jeres fortsatte støtte, og vi ser frem til et endnu stærkere partnerskab i det kommende år. Glædelig jul og et strålende nytår! 

Om CB Svendsen: 
CB Svendsen er den førende elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed, der specialiserer sig i at levere skræddersyede elektronikløsninger og produkter til en bred vifte af industrier. Virksomheden har etableret sig som en pålidelig partner for kunder over hele verden og er kendt for sin tekniske ekspertise og engagement i at levere kvalitetsprodukter.  Essensen i vores bedrifter er innovation, høj teknisk faglighed, kvalitet og lidenskab for det enkelte produkt. Vi stræber efter, at vores kunder opfatter os, som en troværdig organisation og essentiel samarbejdspartner.  Læs mere om CB Svendsen her.

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82508414
P nummer: 1002648308

Kontaktperson

SBO
Shøle B. Offenbach
Marketing og Presseansvarlig
+45 53574686 marketing@cb-svendsen.dk

Send til en kollega

0.031