23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lodret kabelafruller med teleskop arme, som øger anvendeligheden

Nyhed til kabelhåndtering. Køb XB-500T - den nye lodrette kabelafruller med teleskop arme fra Runpotec - hos MTO electric a/s.

Runpotec har videreudviklet på deres succesfulde kabelafruller ved at tilføje større funktionalitet.

Drejeskiven, som kan belastes med kabeltromler op til 800 kg, består af 2 ”tallerkener” hvor der på den nederste er kommet udfoldbare teleskoparme, som muliggør håndtering af f.eks. rørbundter med væsentlig større diameter end tidligere - helt op til en diameter på 800mm.

Derudover er armene, der bærer den øverste ”tallerken”, forsynet med teleskop forlængere, der gør det muligt at håndtere større kabelbundter på øverste tallerken, så man kan have større bundter i 2 lag.

Endelig ligger der to små Runposticks, der både kan anvendes som guide, når man sætter større kabeltromler på kabelafrulleren, og sikre mod at kablet trækkes skævt af tromlen. Runposticksene er med gevind, der passer ned i centeret på kabelafrulleren og monteres let heri.

Som de øvrige kabelafrullere fra Runpotec er XB-500T forsynet med antiskrid-fødder og holder til fastgørelse af kabellængdemåleren, RM35.

Find XB-500T i MTO e-shop >>

Ring til os på 75800310 eller send en mail på sales@mto-electric.dk.  

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med din forespørgsel eller dit projekt.  

 

Om MTO electric a/s:

Om MTO electric a/s:

MTO leverer et komplet udvalg af kapslingsløsninger, el-komponenter til el-styringer, tilbehør, kabler samt nicheprodukter og forædlede produkter.  

Vores motto er WE CARE FOR YOU, og det mener vi! Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov, yde markedets bedste rådgivning og tekniske support, og så arbejder vi kontinuerligt på, at det skal være nemt at handle hos MTO! Læs mere på shop.mto-electric.dk.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047