23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer din produktion og udvikling

Med DATRON CNC fræsemaskiner får du øget kvalitet og effektivitet.

Med en DATRON CNC fræsemaskin er det nemt at begynde at udvikle dine egne produktideer in-house, fræse prototyper eller fremstille større serier. Det er hurtigt og nemt at tilpasse maskinen til nye fræseopgaver, hvilket betyder, at du allerede der sparer tid og penge. DATRONs software er meget nem og let at forstå, en smartphone-lignende brugerflade, som gør arbejdsgangen meget overskuelig.

Ønsker du at få en prøvefræsning eller bestille tid til en demo? Kontakte os.

Både vi og DATRON ønsker at hjælpe dig med at finde et effektivt og fleksibelt produktionsflow. DATRONs CNC-fræsemaskiner har mange forskellige tilbehør til fastspænding og fastgørelse af en detalje eller materiale, for eksempel har de en meget effektiv egenudviklet vakuumteknologi, de har T-not borde med specialtilpassede spændeelementer og meget, meget mere. Der er også mulighed for at supplere DATRONs CNC fræsemaskiner med en 4. akse, som nemt kan fjernes, når du ikke længere har brug for den. Alt er baseret på enkelhed, fleksibilitet, men frem for alt på kvalitet og produktivitet. Bruger du også DATRONs CNC fræseværktøj, får du det sidste ekstra løft i kvalitet og resultater.

I maj 2024 er det igen tid til værktøjsmaskiner i Jönköping. Gå ikke glip af at følge os på vores forskellige fora for at få al information og diverse tilbud.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031