23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Panasonics nye medieprocessor forenkler multiprojektion til fordybende underholdning

Den første i en ny serie af medieprocessorer ændrer den måde, hvorpå lokationsbaseret underholdning skabes - nu er det nemmere at bringe indhold til live med multiprojektion.

Lokationsbaseret underholdning vokser hurtigt på tværs af kontinentet. I dag annoncerede Panasonic Connect Europe, at de i 2024 vil lancere den første af en ny serie af medieprocessorer, der er designet til effektiv multiprojektion. Produktet er ideelt til både mobile og faste location-based entertainment (LBE) og vil forenkle arbejdsgangene, mens det leverer indhold af høj kvalitet til den lokationsbaserede underholdningsindustri ved hjælp af Panasonics markedsledende projektorer.

Traditionelt er computerkraft til Immersive Entertainment installeret i dedikerede serverrum - det optager værdifuld plads og kræver en masse kabler og strøm. Den nye medieprocessor muliggør en ny fleksibel og effektiv tilgang med computerkraft, der implementeres lokalt i mobilsystemet, hvor hver projektor har sin egen GPU i nærheden. Dette eliminerer kabeltræk og giver modstandsdygtighed over for signaltab.

Medieprocessoren kombinerer computerkraften fra en medieserver med fleksibiliteten fra en kompakt og omkostningseffektiv medieafspiller, der gør det muligt at projicere indhold på enhver overflade, såsom flad og buet skærm, med muligheder for kuplede og 3D-objekter, der kan følge i fremtidige versioner. Den nye medieprocessor vil være tilgængelig i to formater: en kompakt hardwareboks til praktisk placering uden for serverrummet og tættere på projektorerne, og en Intel Smart Display Module (SDM)-version til integration direkte i Panasonic SDM-udstyrede projektorer, hvilket forenkler systemerne. Begge versioner vil være tilgængelige til en eksklusiv forhåndsvisning på ISE 2024 i Barcelona fra 30. januar til 2. februar.

"For underholdningsindustrien handler det om at levere den bedst mulige fordybende oplevelse for publikum med minimalt besvær," forklarer Hartmut Kulessa, European Marketing Manager for Visual System Solutions hos Panasonic Connect Europe. "Vores nye medieprocessor trækker på al vores erfaring inden for denne sektor og er lettere at transportere, opsætte og betjene end traditionelle medieprocessorer, samtidig med at det gør det nemt at levere den altafgørende billedkvalitet, når man bruger flere projektorer." 

Alt ved den nye Media Processor er designet til at gøre livet lettere for operatørerne uden at gå på kompromis med kvaliteten. For mobile seværdigheder reduceres transportpladsen, installations- og opsætningstiderne forkortes takket være skræddersyede funktioner, behovet for kvalificerede teknikere minimeres, og brugerne kan henvende sig til en enkelt producent, hvis de har spørgsmål eller problemer. For faste installationer giver det også mulighed for at reducere omkostningerne ved at eliminere behovet for serverplads og omfattende kabling - fjerne underliggende infrastruktur og give mere plads til selve attraktionen. 

"Vores vision er at fortsætte med at forenkle AV-systemer og arbejdsgange for den lokationsbaserede underholdningsindustri," tilføjer Hartmut. "I fremtiden vil vi udvikle ny funktionalitet til systemet, samtidig med at vi sikrer, at brugerne har fleksibilitet til kun at opdatere det, de har brug for. Dette vil yderligere øge brugervenligheden og maksimere investeringsafkastet fra løsningen."

Bokstypen Panasonic Media Processor er planlagt til udgivelse i 2. kvartal af 2024 med SDM-versionen, der følger i 4. kvartal af 2024.

Panasonic Toughbook
Naverland 2, 9.
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32566588

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Send til en kollega

0.031