23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toughbook 55 er blevet opdateret til den mobile arbejdsstyrkes skiftende behov

Toughbook 55mk3 sætter standarden inden for robust mobil databehandling til enhver applikation med stærkt forbedret "Raptor Lake"-processorkraft, modularitet og tilslutningsmuligheder.

Panasonic Connect har netop annonceret, at den tredje udgave af virksomhedens markedsledende modulopbyggede robuste bærbare computer, TOUGHBOOK 55, nu kan købes. Den opgraderede enhed er egnet til den moderne mobile medarbejders stadig mere varierede roller, uanset opgaven eller applikationen. Den balancerer perfekt behovet for tilslutningsmuligheder, fleksibilitet og brugervenlighed med robusthed, lang batterilevetid og sikkerhed.

Designet til forskellige mobile medarbejderes roller
TOUGHBOOK 55mk3 er et stort skridt fremad. Den gør det muligt for brugere i forsynings- og feltservicesektorerne, bilindustrien, beredskabstjenester og forsvaret at drage fordel af dens overlegne ydeevne, forbedrede tilslutningsmuligheder og stigende behov for modularitet for at tilpasse sig forskellige mobile medarbejderes krav.

Panasonic har gjort den til den mest fleksible robuste enhed på markedet og har forbedret det modulære design yderligere med tilføjelsen af et nyt udvidelsesslot på bagsiden med en fjerde USB Type-A og en anden USB Type-C-grænseflade, hvilket er ideelt til højhastighedsdataoverførsel. Den fås fra januar 24. TOUGHBOOK Universal Bay findes fortsat til en et udvalg af militærudstyr og kan udskiftes i en håndevending.

Processorkraften er øget med op til 12.7% (PC mark10) takket være Intel 13. generation Core™ i5 processor med Intel vPro® Technology (Raptor Lake).® For dem, der kræver uovertruffen ydeevne til de mest krævende programmer, giver den valgfri nye Core™ i7p-rocessor med Intel vPro-teknologi® et boost i computerkraft på op til 17,4 % (PCMark 10). Andre forbedringer omfatter forbedret eSIM- og Dual SIM-forbindelse til nøjagtig og pålidelig kommunikation på farten, det nyeste Wi-Fi (Intel® Wireless 6E AX211), der vælger den optimale båndbredde for at spare batteristrøm, og opgraderet Bluetooth 5.3**-forbindelse. Denne seneste Windows 11 Pro-enhed er også tilgængelig med Windows 10-drivere, for dem, der endnu ikke er overgået til det nye operativsystem.

Fremtidssikret til industriens behov
TOUGHBOOK 55 er ideel til R&U-ingeniører inden for bilindustrien, der har brug for en robust og pålidelig bærbar PC til at håndtere udfordrende forhold, uanset om de tester på fjerntliggende steder, i et varmekammer eller på en testbane. Med telemetri, registreret i realtid, kan enheden nemt håndtere enorme datamængder med sine overlegne lagrings- og tilslutningsmuligheder.

Til forsyningsselskaber og teknisk service skiller TOUGHBOOK 55 sig ud med sine mange konfigurations- og tilslutningsmuligheder, også til ældre systemer og specialporte. Til forsvar og redningstjenester tilbyder TOUGHBOOK 55 et højt niveau af databeskyttelse som en Microsoft Secured-core-PC og missionskritiske forbindelsesniveauer.

Kombineret med et letvægtsdesign og en IP53-klassificering, der beskytter mod støv og vandstænk, kan TOUGHBOOK 55 modstå slag og fald på op til 90 cm* og fungere komfortabelt ved temperaturer fra -29 °C til +60 °C*.

Bæredygtigt økosystem
For dem, der ønsker at udstyre deres mobile arbejdsstyrke med denne nyeste enhed, er der ingen grund til at være bekymret for ekstra omkostninger. Denne nyeste enhed er kompatibel med det meste af økosystemet af eksterne enheder, f.eks. batteripakker og opladere, i Toughbook 55-serien.

"Toughbook 55mk3 hæver standarden for robuste enheder, der kan skræddersys nøjagtigt til kundernes krav, uanset deres behov. Med bæredygtighed i centrum for vores tilgang til cirkulær økonomi er det en reel game-changer at tilbyde en formålstjenlig, pålidelig, robust bærbar computer, der vil betjene slutbrugere i en række sektorer i de kommende år," siger Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager hos Panasonic Mobile Solutions Business Division.

Du kan få flere oplysninger om Toughbook 55mk3 på: www.toughbook.eu.

Panasonic Toughbook
Naverland 2, 9.
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32566588

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Send til en kollega

0.031