23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TIA-portalen V19 er spækket med nye funktioner

Fleksibel produktion med intuitiv motion control. Opsætningssoftware med teknologiobjekter. Nem programmering med Modular Application Creator. Ny generation af drev, der fuldender motion control-porteføljen. Og meget mere...

Siemens præsenterede den seneste version af TIA-portalen V19 (Totally Integrated Automation Portal) på SPS-messen i Nürnberg i november 2023. Med version 19 af engineering-frameworket er integrationen af motion control nu gjort endnu lettere end nogensinde. Det er intuitivt for automationsfolk og nye brugere, og det er afgørende for mange industrielle virksomheder. Det kan nemlig være svært at finde og tiltrække den rette specialiserede arbejdskraft, når man oveni skal automatisere mange flere processer for at kunne håndtere en stadigt stigende mængde af produkter, systemer og maskiner. Det betyder, at kravene til motion control og automationsteknologier bliver stadig mere komplekse.

I TIA-portalen er motion control gjort endnu mere intuitivt og er fuldt integreret - fra engineering til styring af drev på maskiner og anlæg. Uanset om brugeren ønsker at styre en enkelt akse eller komplekse kinematik-objekter, hjælper TIA-portalen med grafiske grænseflader, intuitive teknologiobjekter og omfattende diagnosemuligheder som f.eks. fejlsøgning. Version 19 giver endnu flere forbedringer: Den nye version tilbyder også udvidede funktioner med softwareunits, der hjælper med modularisering og tillader forskellige brugere at oprette deres egne projektdele og skrive f.eks. komplekse motion control applikationer.

Du kan læse meget mere om den nye version af TIA-portalen her

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Kontaktperson

MK
Magnus Kryl
Studentermedhjælper
magnus.kryl@siemens.com

Send til en kollega

0.36