23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO på besøg hos KrimpSystems ved Brno i Tjekkiet 

MTO electric er i denne uge på Europa tour og har i dag besøgt KrimpSystems i Tjekkiet, som laver højtspecialiserede maskiner til klipning, afisolering og krimpning af kontakter eller stik.

KrimpSystems i Tjekkiet er en 20 år gammel virksomhed, som beskæftiger 18 medarbejdere. De laver højtspecialiserede maskiner til klipning, afisolering og krimpning af kontakter eller stik.

Værktøjerne laves i hærdet stål og er højpræcision, der tillader krimpning af ledningstværsnit ned til 0,03mm2 (AWG 34).
Krimpningsmaskinerne er kompakte men kan alligevel levere et tryk op til 4 tons.

Maskiner og værktøjer laves i forhold til opgave og ud over elektriske forbindelser kan krimpningen også anvendes til andre opgaver, som f.eks. træksnoren til persienner, der er indbygget i termoruder eller titantråd med en løkke, der anvendes til at aflaste skulderen efter en operation af skulderledet, hvor tråd med lykke opereres ind i skulderen.

Maskinerne kan være meget automatiserede og har en hurtig arbejdscyclus, og så har KrimpSystems fokus på hurtig leveringstid på værktøjer.

Fra MTO electric a/s er det Mads Velbæk, Klaus Hansen og Bent Kristensen, som i denne uge er på Europa tour.

Se et udpluk af vores ledningshåndteringsudstyr i vores e-shop >>

Ønsker du at høre mere om vores krimpemaskiner, forbrugsstoffer og support, er du meget velkommen til at ringe til os på 75800310 eller sende en mail på sales@mto-electric.dk.

---

Om MTO electric a/s:

MTO leverer et komplet udvalg af kapslingsløsninger, el-komponenter til el-styringer, tilbehør, kabler samt nicheprodukter og forædlede produkter.  

Vores motto er WE CARE FOR YOU, og det mener vi! Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov, yde markedets bedste rådgivning og tekniske support, og så arbejder vi kontinuerligt på, at det skal være nemt at handle hos MTO!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mads A. Velbæk
Direktør, leverandør- og kundekontakt
+45 20280136 mav@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047