23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ISO 9001 – Fra minimumskrav til maksimum værdi

Som for mange andre virksomheder er ISO 9001 standarden lig med license to operate for Inrotech A/S, men virksomhedens kvalitetsledelsessystem har vist sig at kunne meget mere end det.

Inrotech A/S lægger ikke skjul på, at årsagen til virksomhedens ISO 9001 certificering skal findes i minimumskrav fra deres kunder, men det betyder ikke, at ledelsen hos Inrotech A/S stiller minimumskrav til deres kvalitetsledelsessystem.

Vi har skabt et kvalitetsledelsessystem, som tager udgangspunkt i den enkelte medarbejder og ikke er et ”top down”-system. Alle medarbejdere er kontinuerligt med til at udvikle ledelsessystemet, som er et aktivt værktøj i det daglige, blandt andet til at kommunikere med vores kunder,” fortæller Henrik Lenskjold, CEO hos Inrotech A/S.

Inrotech A/S udvikler intelligente og mobile robotsvejsesystemer til brug for skibsværfter, offshore, grøn energi og producenter af kraftige stålkonstruktioner. Virksomhedens kunder er derfor ofte store virksomheder, hvor ISO 9001 er et afgørende kvalitetsstempel ved valg af leverandører.

Vækstrejse med ISO 9001

ISO 9001 certificeringen har også vist sig at være en værdifuld følgesvend på virksomhedens kraftige vækstrejse, hvor det dynamiske kvalitetsledelsessystem i høj grad bidrager til udvikling af virksomheden og dens processer.

Derfor hersker der heller ingen tvivl om, hvorvidt ISO 9001 certificeringen har været en god investering for Inrotech A/S, som uden tøven har ladet sig re-certificere af Bureau Veritas Certification endnu engang i foråret 2023.

Vi har benyttet Bureau Veritas Certification som certificeringsorgan gennem mange år, og derfor har vores auditor stor forståelse for vores virksomhed og for vores udvikling. Det skaber stor værdi for os, hvorfor vi heller ikke var i tvivl om, at Bureau Veritas skulle stå for vores re-certificering af ISO 9001,” afslutter Henrik Lenskjold.

Læs mere om ISO 9001 standarden...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046