23948sdkhjf
Del siden
Annonce

(E-BOG): Sådan elektrificerer du procesvarme

Hent vores e-bog, helt gratis. Vi guider dig i, hvordan du kan elektrificere din produktion inden for luft, væske og damp. Du finder heri mulighederne for at elektrificere din produktion helt eller delvist for at reducere din virksomheds CO2-udledning og omkostninger samt opnå bedre kontrol over processerne.

Der er mange overvejelser at gøre sig, når I som virksomhed overvejer jeres fremtidige energiforbrug og mulighederne for at reducere CO2-udledningen.

Hos Newtronic er vi rigtigt gode til at skabe løsninger for virksomheder, der vil omlægge produktionen fra for eksempel gas til elvarme. Derfor har vi skrevet denne e-bog til dig, der går med overvejelser om at mindske din virksomheds CO2-udledning ved at lave en omstilling fra fossile brændstoffer til el.

Her i e-bogen får du nemlig den viden og erfaring, vi har om de forskellige områder inden for elektrificering af produktioner. Elvarme er især god til procesvarme, hvor de højere temperaturer er påkrævede som for eksempel i fødevare- og medicinalbranchen.

I vores e-bog kan du læse mere om:
1. Den grønne omstilling - Fra fossile brændstoffer til elvarme
2. Luft til tørring og inddampning
3. Væskeopvarmning
4. Dampproduktion
5. Hybridløsningen – Fleksibel og det bedste fra to verdener
6. Økonomi og tilskud
7. Processen

Hent vores e-bog her.

Newtronic ApS
Ove Jensens Alle 35 F
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26638577
P nummer: 1009144419

Kontaktperson

HL

Send til en kollega

0.032