23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompressionsstøbning giver resultater hos kunderne

Gravlund Industrigummi støber gummityller i alverdens størrelser, udformninger og hårdheder.

Tyller anvendes bredt til mange former for applikationer, og lige så bredt et udvalg af gummityper og hårdheder er der at vælge imellem, når det optimale emne skal sættes i produktion.

Når kunder kommer til den danske gummifabrik med behov for en tylle, som lever op til særlige specifikationer, trækkes der på mere end 70 års erfaring med produktion af gummiemner. Og især når det handler om produktionsmetoden er kompressionsstøbning et rigtigt godt valg.

Fremstillingen af forme til kompressionsstøbning er billigere end til eksempelvis sprøjtestøbning. Især ved emner med mange kaviteter er kompressionsstøbningen helt ideel, da der her opnås en meget lav stykpris per emne.

På billedet ses en produktion på 15.000 tyller, som er kompressionsstøbt under vakuum i fødevaregodkendt (FDA) gummi. Et godt bevis på, at hos Gravlund Industrigummi tilpasser man processen, så der kan støbes i alle seriestørrelser.

Søger du sparring, input og en solid leverandør af dit næste gummiemne? Ring til os og hør nærmere på telefon 4466 9830 eller skriv til os på info@gravlund.dk

Du er også velkommen til at følge os på LinkedIn, hvor vi med jævne mellemrum deler viden og inspiration om gummiets fascinerende verden.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
    Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA. 
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047