23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Panasonic lancerer gratis autotracking-software til PTZ-kameraer

Ny indbygget autotracking gør det muligt for PTZ-kameraer at opretholde indramning i en række forskellige situationer, hvilket gør sporingen enkel og nøjagtig.

Panasonic Connect Europe har lanceret sin nye gratis AI-baserede indbyggede autosporingssoftware til sine AW-UE40-, AW-UE50- og AW-UE80 PTZ-kameraer . Den nye firmwareopgradering er ideel til at filme en enkelt person og gør det muligt for kameraer ikke kun at lave optagelser, men også at deltage aktivt i at skabe dem ved at bibeholde indramningen i en række forskellige situationer.

Dette gør det muligt for brugerne at levere utrolig stabil filmoptagelse uden behov for eksternt udstyr. Den smarte forud indstillede sporingsfunktion i kameraet giver mulighed for hurtig reaktion på motivets bevægelse, hvilket forebygger missede billeder.

Automatisk sporing er enkel at installere og kan styres via den gratis Panasonic EasyIP-software. Den nye autotracking-funktion kan bruges i en række situationer, fra auditorier, klasseværelser og auditorier til nyhedsstudier og virksomhedspræsentationer. Den gratis software giver brugerne mulighed for at optage alt nødvendigt indhold uden behov for flere operatører til at styre kameraerne. Den nemme, håndfri betjening gør tracking utrolig enkel, præcis og funktionel.

Panasonic tilbyder også mere avanceret autotracking-software[1], AW-SF100 og AW-SF200 til filmoptagelse af flere personer, med ansigtsgenkendelse[2] som tilvalg og detektering af menneskekroppe. Softwaren indeholder også vidvinkel- og stemmedetekterings-funktioner, der gør det muligt at registrere talende uden for billedet.

Panasonics avancerede software til automatisk sporing fås også til AW-UE160 PTZ-serien og indeholder intuitive GUI-indstillinger og IP-baseret software til fjernbetjening. Opsætningen er simpel og kræver ingen softwareinstallation. Den er tilgængelig i to versioner: En udgave til brug på en enkelt PC og en web-app, der muliggør styring fra en tablet, smartphone eller stationær PC.

Panasonic Toughbook
Naverland 2, 9.
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32566588

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Send til en kollega

0.031